Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tudhatja valaki magáról, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudhatja valaki magáról, hogy biszexuális, ha még nem is csókolózott senkivel soha, és kapcsolata sem volt eddig?

Figyelt kérdés
Létezhet, hogy valaki teljes "tapasztalatlanul" szinte biztosan tudja? Ti mikor jöttetek rá, a "tapasztalatok" előtt vagy után?

2020. júl. 8. 00:02
A kérdező szavazást indított:
Tudhatja "tapasztalat nélkül" is biztosan
Csak "tapasztalat" után tudhatja biztosan
Egyáltalán nem tudhatja, ha senkije nem volt sehogy
Sejtheti csak
Egyéb (írd le kommetbe)
35 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerinted pl. egy heteró srác csak azután tudhatja magáról, hogy heteró, miután egy pasi fenékbe durrantotta, és nem élvezte?
2020. júl. 8. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Én szűz vagyok és nem tudom pontosan biszex vagyok-e
2020. júl. 8. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Melyik része kérdéses?

2020. júl. 8. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinte tudhatja. Én meleg vagyok, biztosra tudom magamról, de még lánnyal, sem fiúval sem volt semmi. Egy csók sem. Tudom, hogy a biszexség talán egy fokkal bonyolultabb, de ha egy heteró, vagy egy homoszexuális tudhatja még bármi elött az identítását,akkor szerintem egy biszex is. De persze ez az egyéntől is függ.
2020. júl. 8. 00:25
 5/9 anonim válasza:
100%

Manapsag mindent felcimkezunk, Ezek csak erzelmek. Nem fogalmak.

De ha fantazialsz mindket nemrol tobb mint valoszinuleg hogy az vagy. Ami nem azt jelenti hogy nem lehetsz csak kivancsi.

En meg mai napig nem tudom mi vagyok pedig voltam ferfival novel, de nem is nagyon aggaszt ugy teszek ahogy erzek.

2020. júl. 8. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy hetero is tudja magáról hogy heteró akkor is ha szűz - mivel csak a nőket kívánja. Így te is tudod magadról, hogy biszex vagy-e, mert el tudnál képzelni "ezt-azt" egy másik pasival.

Ezen múlik, hogy mi vagy: milyenek a vágyaid, mire tudnál felizgulni akár csináltad már akár még nem. Ha a saját nemedre is akkor biszex, ha csak az ellenkezőre akkor heteró ilyen egyszerű.

2020. júl. 8. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A biszex dolog nem akkor döl el ha már megtetted, hanem hogy van e benned vágy az azonos nem iránt. Bármilyen szinten.Ha van akkor bi vagy.
2020. júl. 8. 11:15
 8/9 Mrcock ***** válasza:
100%
Szerintem pofon egyszerű! Mindent ki kell próbálni! Találj egy fiút és egy lányt is és próbáld ki! Biztosan minden választ meg kapsz!!
2020. júl. 8. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak, akik tudják, én speciel nem tudtam. Nekem kellett hozzá a tapasztalat, hogy egyáltalán megfordulon a fejemben, hogy esetleg a lányokhoz is vonzódom. Amikor először csókolóztam egy lánnyal, hihetetlen élmény volt, és egyből leesett, hogy hú, basszus ez jó. Azelőtt egyszerűen nem gondolkoztam ilyesmiken, fiúkkal volt párkapcsolatom, nem gondoltam rá, hogy esetleg érdemes lenne más területekre is elkalandoznom:)
2020. júl. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!