Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket is érdekel a szexhaverság?
Maga a szexhaverság/barátság extrákkal ötlete tetszik, de van egy olyan érzésem amire te gondolsz, az pont az ellentéte annak amire én gondolok :D Én úgy vagyok vele, nekem az jön be ha előbb összebarátkozunk az illetővel, megismerjük egymást, kialakul egy kölcsönös szeretet, tisztelet és bizalom, és aztán működjön a kémia.
A néha összeülünk dugni azt csá verzió nekem túl sekélyes.
Volt ilyen haverom,öt évig.
De nem az ágyban indult,hanem beszélgetéssel,ismerkedéssel. Szexben is lépésről lépésre, semmi kapkodással.
Emberileg is jól megvoltunk,ha idő és mód volt, közös programjaink voltak.És magától értetődött a monogámia ebben az esetben is.
Mikor két éve elköltöztek, vége lett. Na, azóta sem jártam sikerrel, hogy diszkrét és tartós barátom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!