Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogy jött össze hármas? Milyen volt? Mindkét verzió érdekel. 21L
A párom barátja volt a harmadik.
Úgy jött össze, hogy megbeszéltük.
Nagyon jó volt.
Beszéltünk róla, aztán kerestünk partnert.
A csajom biszex, én meg nem vagyok homofób. :)
Lánnyal olyan is volt, hogy én csak néztem őket. Fiúval volt, hogy ketten dugtuk.
Nem ciki ez, de hát ő nagyon szereti a farkakat :D
A szopást kimondottan élvezte (egyszerre szopott le mindkettőnket) a dupla behatolás már nem volt olyan egyszerű, eleve a póz sem túl könnyű, és gondolom befogadni se egyszerű, azóta nem erőltettük.
Nagyjából ennyi. Néha tartunk ilyen többes összejöveteleket. Hedonisták vagyunk.
A hármas ott kezdődik, hogy a pároddal megbeszéled ki szeretnétek próbálni és mit, mik a játékszabályok.
Utána próbálkozhattok a neten is, de a legegyszerűbb ha elmentek egy swingerbe. Erre vannak kitalálva a klubok, adott a hely, az idő, nincs felesleges szüttyögés, levelezgetés, képcsere-számcsere, kv-s találkozó - hogy közben a jelentkezők 90%-a kamus legyen aki sosem megy el a találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!