Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jövőhéten fogok találkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten fogok találkozni egy baromi helyes és sportos sráccal, hogy készüljek fel?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy elég helyes és sportos sráccal, snapchaten beszélgettünk, meg megadta a Facebookját is, és tuti, hogy nem kamu a dolog.

Jövőhét hétvégére beszéltünk meg egy találkozót, amiből valszeg szex is lesz.

Nem voltam még soha sráccal, így az a kérdésem, hogy mire számítsak, és hogyan készüljek fel, azon túl, hogy leborotválom a farkamnál a szőrt, a hónaljamnàl, a hasamnál, meg az arcomról?

21/F

2020. jún. 28. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Ha passzív srác vagy, akkor csinálj beöntést is, úgy jobban fogod élvezni az együttlétet.

18/F

2020. jún. 28. 09:16
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Főként arra, hogy nem lesz semmi belőle.
2020. jún. 28. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha te leszel a passzív, akkor ott hátul eléggé alapos tisztálkodást kell végezned... Szerintem érdemes lenne sikositot, óvszert is vinned...
2020. jún. 28. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes legalább neked ott lenni, hogy legalább legyen ott valaki. 😁
2020. jún. 28. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

A szörzet eltávolítása minden esetben természetellenes, mert a szörzet a test párologtatását hivatott szabályozni. A szervezetbe került méreganyagok eltávolítását az izzadság hivatott végezni.

Ha leborotválod a védőszőrzetet, akkor a baktériumok, vírusok, gombák számára szabad bejutást enged a bőrödhöz, nem tud a szervezeted védekezni. A betegségek hamarabb fognak úrrá lenni.

2020. jún. 29. 08:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat. Miért ne lenne ott a srác? xd Azt se tudjátok kiről van szó, napi szinten beszélgetünk Facebookon illetve Snapchaten is, egyik egyetemi ismerősöm tesója.
2020. jún. 29. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

Én szúrkolok nektek:-)

2020. jún. 29. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
na megvolt a puszi váltás?
2020. okt. 13. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, gondolom a lúzer nem tud mit vetíteni nekünk, így inkább csöndben van, mert átbaszták rendesen. :D
2020. okt. 14. 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!