Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki nem bírta a méreteteket?

Figyelt kérdés
Miért nem? Mit mondott? Mekkora?
2020. jún. 24. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

igen volt, túl vastag volt

hagyta hogy betegyem, de annyira feszítette hogy hagytuk

2020. jún. 24. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, azután fogadtam meg hogy kezdővel sosem. Mondanak fűt fát hogy bírják a 21 centit, meg mekkora dildoval gyakoroltak előtte stb aztán gumi nélkül se megy be a makknál tovább

Lehangoló volt mindkét félnek

2020. jún. 24. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pedig csak 16cm.
2020. jún. 24. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nem tudtam neki tövig dugni, mert elértem a méhét.
2020. jún. 24. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Nálam nem került sor behatolásra, mert a srác, ahogy elé álltam meztelenül elnézést kért, hogy ne haragudjak, de ő ezt nem vállalja be . Szerintem nem nagy, de megértettem, elfogadtam. Szerencsére a szája kárpótolt kicsit. :)
2020. jún. 24. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utasított már el csaj, hogy bocsi, de ez neki túl vastag.

Pasival még ilyen téren nem próbálkoztam :D

26F

2020. jún. 24. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét nemből utasítottak már el, de a gyengébbikből jóval többen, vagy ha mégsem akkor jött a duma, hogy ugye óvatos leszel? ugye lassan tolod be!?ugye nem teszed be tövig?

Szerencsére megismerkedtem majd beleszerettem a jelenlegi párom a egy gyönyörű srác a aki rajong a méretemért is és simán eltünteti magában a lompost ami eddig nem igazán sikerült senkinek

2020. jún. 25. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!