Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék laza dolgokra keresni fiút ?
Eléggé kezdő vagyok ebben a fiús témában de nem tudom mit kezdjek mert már úgy érzem itt az idő hogy fiúval is kipróbáljak dolgokat persze nem szexelni akarok hanem lazább dologgal szeretnék meg lenne néhány plusz is de persze alkalmis lenne egyelőre hogy megtudjam bejön e fiúkkal is. Próbáltam oldalakat de nem nagyon jöttek be mert bunkók és elutasítók ha tudtok valamilyen oldalt amin vannak 18-23 éves korosztályban is és mondjuk rendszeresen vannak fent azt tényleg megköszönném :) . Egyébként találtam én oldalakat de ott csak az idősebb korosztály van ami nekem nem jön be. Legfőbb képpen sportos vagy vékony testalkatú fiút szeretnék erre az alkalomra de szinte mind kapcsolatot keresnek vagy szexet ahogyan láttam vagy nincsenek a közelemben (Borsod. Igen sajnos itt kevés van én meg nem tudok utazni :/ ) Ezért is kérem a segítségeteket hogy tudtok e olyan weboldalt ahol vannak is akik nem kapcsolatot és szexet keresnek hanem akarnak laza dolgokat is pl hoki stb.. És persze elfogadják azt is hogy kezdő vagyok :) És igen alapjáraton a lányok felé hajlok de fiúkkal is szívesen csinálnék lazább dolgokat :)
Köszönöm a válaszaitokat! (Melegek vagy Biszexuálisok vagy Heterok is írhatnak nekem totál mindegy Lány és Fiú válaszát is szívesen fogadom)!
És még annyit hozzá tennék hogy mobil appok kizárva! Sajnos próbáltam azokat is de nem jöttek be mert pénzlehúzók.
18/f Bi
Sokan esnek a hibába hogy mindent megkötnek aztán semmi se lesz:(
Idővel bánni fogod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!