Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Volt már reggeli merevedésetek, mikor haverotokkal aludtatok buli után, táborban, koliban stb.? Hogy kezeltétek a szitut?
Figyelt kérdés
Reggel ez történt velem, nem mertem kikelni az ágyból, amíg le nem lankadt, elég kínosan éreztem magam:D Lehet csak túlreagáltam és ez természetes?2020. jún. 17. 13:51
11/14 anonim válasza:
Haverok, velem hasonló korúak előtt simán mászkálok így, hogy boxerben, kemény farokkal, nem okoz problémát. Egyetemi kollégiumban is megszokott volt. Volt olyan már, hogy furán néztek rám, de nem érdekel, max irigykedhetnek. 24f
12/14 anonim válasza:
Nem mertél kikelni az ágyból?
Nem is kell amíg nem akarsz.
Állt a cerka, kb.2 perc és elmúlik.
Mindig hasonló kérdéseket teszel fel.
Nekem is áll reggel mint mindeb fiúnak reggel. Kb 2 perc és elmúlik...
Még valami?
Haverotokkal, táborban ugyanúgy!
Erre vered?
13/14 anonim válasza:
Persze hogy volt. Több fiúnak akár egyszerre. Lehet odanéztünk aztán elmentünk pisilni, utána már lankadt volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!