Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a latex,bőr cuccokról? Izgató? Vagy visszataszító?
Láttam már olyan csajt, akinek a latex cucc adta meg a szexi formáját, és amikor fürdőruhában volt, akkor meg már olyan semmilyen lett az alakja. A latex cucc végülis csak egy fel-, és levehető második (tökéletes) bőrréteg.
A szoknya szerintem sokkal izgatóbb tud lenni, mert ott pl. a jó popó "dob" a vonalán egyet. Meg a lábakat is jobban meg lehet szemlélni.
Szerintem aki a latexnek ezt az oldalát nézi mint Ti, az nem is igazán a latexért rajong.
Én férfiként izgatónak tartom már magát az anyagot is függetlenül attól, hogy rajtam van, vagy a partneremen.
Alapvetően ez egy szélsőségesnek tartott öltözet, így hétköznapi viseletre alkalmatlan, kivéve ha az ember elviseli, hogy megbámulják. Így viszont elég izgalmas tud lenni, ha van az emberen 1-2 ruhadarab a hétköznapi ruhái alatt. Aztán persze ezekből lehet "villantani" bátorságtól függően, teszem azt, ha van rajtad egy latex felső, akkor arra ha felveszel egy zipzáras pulcsit akkor rajtad áll, hogy van-e merszed mondjuk lehúzni a zipzárt egy kicsit. A tudat és az érzés viszont csak a tiéd, hogy Te most igazából valami nagyon izgalmas dolgot csinálsz azzal, hogy kvázi latex ruhába öltözve mászkálsz az utcán.
A jelenlegi párom nem ekkora rajongó, de már előfordult, hogy úgy mentünk ki az utcára, hogy mindkettőnkön volt a rendes utcai ruha alatt 1-1 darab. Nőként egyébként ezt szerintem sokkal jobban meg lehet oldani, mert 1-2 ilyen spandex vagy vinyl-lel borított leggings majdnem annyira fényes, mint egy igazi latex leggings, csak közvetlen közelről veszed észre a különbséget. Szóval a lányoknak ezt simán meg lehet oldani titokban úgy, hogy nem is igazán titok. Merészebbek akár felvehetnek átlátszó anyagból combfixet is akár, annak is van olyan fénye, mint 1-2 nylon harisnyának.
Szóval szerintem a latex imádat az inkább ezt takarná és nem azon múlik, hogy ki milyen alakkal veszi fel. :)
Én nagyon imádom a latexet illetve a fényes testre feszülő/tapadó ruceekat.
Mondjuk én azzal szívtam meg hogy fiútestbe születtem csajként,transznemű vagyok.
A lábaim,karjaim,hosszuak,formásak nőiesek,szóval jól állna rajta minden ilyen ruci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!