Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, szerintetek a fiúk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek a fiúk, vagy a lányok szopnak, esetleg mélytorkoznak jobban?

Figyelt kérdés
Vagy nem függ össze, és ez csak emberfüggő?

2020. jún. 13. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyéntől függ, és nem a nemtől.

Mellesleg az sem egyértelmű, hogy kinek mi a jó.

2020. jún. 19. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha van olyan srác, aki bebizonyítaná, azt várom privátba. 😊
2020. jún. 19. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk jobban szopnak, de mégis nagyobb élvezetet nyújtott néhány nő. Privátban írhat az aki beszélgetne erről. 56/f Bp.
2020. jún. 23. 07:48
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Ez teljesen egyénfüggő és szerintem nagy mértékben még csak nem is attól függ aki szopik, hanem akit szopnak, ahogyan ő ezt befogadja és elfogadja. Fiúk esetében talán nincsenek teljsítménnyel kapcsolatos frusztrációim.

A nők sokkal szenvedélyesebben, nagyobb átéléssel csinálják, ráadásul nincs ahhoz a látványhoz fogható, amikor egy nő kényezteti a farkam.

De...

én egy haverommal csináltam párszor. Akkor már mindketten túl voltunk az első szexuális élményünkön nőkkel, de ha arra került sor, még csak el sem kezdtük, én egész testemben remegni kezdtem. Attól amire készültönk, a bűnös gondolatok, a titokban végzett közös élvezések iránti vágy olyan mérhetetlen izgalommal töltött el, hogy minden alkalommal akkorákat élveztem kivétel nélkül, amit nők csak ritkán tudtak elérni.

Alapvetően nem mozgatnak meg a pasik, de vágyom hasonló szituációkra.

2020. jún. 29. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy férfi mindig jobban tudja mi kell a férfinak ;)
2020. júl. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!