Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Év végi többnapos osztálykirándulásokon van esély lábfétises dolgok kiélésere?
Vagy ha a téma szóba kerül még egy fogadás szintjén is egyből hülyének néznék az embert?
Valakinek van ilyen kontextusban akármilyen története arra is kicáncsi lennék.
19/F
2-es hogy unnám ha ez az első kérdésem ilyen témában? :D
Ha meg a közelmúltban fel lett téve ilyen kérdés, akkor kérlek linked be, mert én nem találtam.
Ezt írtam, hogy visszakerestem lábfétises kérdések között de hasonlót nem találtam.
Arról meg ne haragudj nem tehetek hogy miből mennyi kérdést tesznek fel, de ha zavar a kérdés nem kell megnyitni és elmondani hogy zavar.
Aki megnyitja, úgy hogy zavarja a kérdés annak javaslom, hogy verje a fejét a falba, ugyanolyan zavaró tud lenni, ha nem rosszabb.
Ésakkor újra leírnám hogyha annyi ilyen kérdés van mint csillag az égen, és tegyük fel én vagyok a fogyatékos hogy egy keresőt nem tudok használni, valaki linkeljen már be egy hasolló kérdést abból a kismillióból ami állítólag így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!