Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "hetero" vagy bi haverotok akit rendszeresen szoptok?
Havernak nem nevezném.
De volt már olyan szitu, hogy beültem egy kocsmába sörözni, volt ott egy 40-es pasi, szóba keveredtem vele, beszélgettünk.
A tesójával él közös albérletben, az asszony messzebb dolgozik és csak hétvégente jár haza.
Felmentünk a lakására, ahol lesz-ptam, de mondta azért figyeljünk oda, mert az öccse bármikor hazaérhet, és ha belép mondjam azt, hogy csak dartsoztunk :)
De szerencsére időben végeztünk és nem jött.
De van másik eset is, egy haverral mentünk swingerezni, eléggé puhatolózott (például beszélgetés közben elmesélte, hogy történt már vele olyan, hogy egy fesztiválon berúgott, és arra ébredt, hogy egy pár sz-pja a farkát. Rákérdeztem, és nem zavarta a dolog? Azt mondta nem. Itt még nem voltam annyira merész, de próbáltam még nála puhatolózni a témában, mire kezdeményeztem, és sikerült rávenni a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!