Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan "hetero" vagy bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan "hetero" vagy bi haverotok akit rendszeresen szoptok?

Figyelt kérdés
Olyan haverra, ismerősre gondolok aki hetero életvitelt folytat, van csaja is, de a szopást egy fiúra bízza mert a csaja nem hajlandó, vagy nem tudja őt olyan módon kielégíteni orálisan ahogy a srác szeretné.

2020. jún. 12. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Havernak nem nevezném.

De volt már olyan szitu, hogy beültem egy kocsmába sörözni, volt ott egy 40-es pasi, szóba keveredtem vele, beszélgettünk.

A tesójával él közös albérletben, az asszony messzebb dolgozik és csak hétvégente jár haza.

Felmentünk a lakására, ahol lesz-ptam, de mondta azért figyeljünk oda, mert az öccse bármikor hazaérhet, és ha belép mondjam azt, hogy csak dartsoztunk :)

De szerencsére időben végeztünk és nem jött.

De van másik eset is, egy haverral mentünk swingerezni, eléggé puhatolózott (például beszélgetés közben elmesélte, hogy történt már vele olyan, hogy egy fesztiválon berúgott, és arra ébredt, hogy egy pár sz-pja a farkát. Rákérdeztem, és nem zavarta a dolog? Azt mondta nem. Itt még nem voltam annyira merész, de próbáltam még nála puhatolózni a témában, mire kezdeményeztem, és sikerült rávenni a dologra.

2020. jún. 12. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Szopatni!!!!

😃😊😊😊😊

24f

2020. jún. 13. 01:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nem ártana egy ilyen haver aki rendszeresen kiszivná aztán menne a dolgára........
2020. jún. 13. 05:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha lenne egy ilyen álhetero barátom, aki "csak" azért barátkozna velem, hogy rendszeresen leszopjam.
2020. jún. 13. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik meleg társkeresőn jöttem össze valakivel akiről kiderült,hogy a szomszéd faluban lakik.Telószám csere,aztán eljött egy beszélgetésre,de voltunk annyira szimpatikusak egymásnak,hogy leszophattam.Összehaverkodtunk,azóta is rendszeresen átjár,ha olyanja van,pedig gyerekei,felesége van.Páran a falumból is beugranak,de ezek többnyire valamilyen szinten ittak már és alkalmi melósok.Az egyik 2 éve a vihar után a cserepeket rakta rendbe és csak egy bőszárú gatyó volt rajta alsó nélkül és ahogy nézegettem,felállt neki.Mondtam,hogy ne zavartassa magát,ha gondolja segítek rajta.Szerintem tőle hallottak a többiek is róla,hogy megteszem,így,ha eszükbe jut beállítanak,hogy nem-e kell segíteni valamit a ház körül,de segíthetnék én is.
2020. jún. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!