Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon kicsi a péniszem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi a péniszem, nektek mekkora az amibejön?

Figyelt kérdés

2020. jún. 7. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem ezeket a kérdéseket. Pontosabban nem a kérdéséssel van a gond, a válaszokkal. A farokméreteden nem tudsz változtatni. Nem leszel kevésbé férfi amiért úgy gondolod, kicsi a péniszed. Itt az emberek, bármilyen farokmérettel is rendelkeznek, képesek a másik férfi önbizalmát teljesen lelombozni. Ez normális? Hogy azt mondod, hogy 10 centis farokkal senkinek nem fogsz tetszeni és senkit nem fogsz kielégíteni? És nem azt mondom, hogy ha nekem kis péniszem lenne, nem zavarna. De ha így lenne, ugyanúgy megérdemelném a jó szexuális élményt mint más. Képes vagyok szexre? Igen. Csak kérlek srácok, ne sulykoljátok már másba, hogy csak a 16 centi fölötti farok a jó. Adjatok inkább tanácsot, hogy kell bánni egy kis pénisszel. Muszáj volt ezt megjegyeznem mert sok a hasonló kérdés ahol sokszor bántó dolgokat írnak.
2020. jún. 7. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Egy 10cm alatti pasit inkább választanék, mint egy ilyen bunkót. Se több, se kevesebb maga az ember legyen bármekkora neki. Az pont nem érdekel, de nem vagyok igénytelen, arc vagy test pl fontos.
2020. jún. 7. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Régi álmom egy kisfarkú vékony srác. Írj
2020. jún. 8. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
8-14 cm.
2020. jún. 8. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan az átlag alatti méret jön be. Az enyém 20 centinél is hosszabb, szóval, ha nagy kell, van kéznél :D
2020. jún. 11. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:
10-13.
2020. jún. 19. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!