Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, nektek mi fér bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, nektek mi fér bele sráccal?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor ugyanis vki kiakadt azon, hogy pl nem biztos, hogy akarok csókolózni. Vagy popsit nyalni. Vagy éppen szopni. Aktív volnék... De a lényeg, hogy van ami nem a felállástól függ. Pl a csók. Szóval csak én nem tartom kötelező elemének?
2020. máj. 30. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es, miért, aki farkakat szop, mint te, az full hetero?:D
2020. máj. 30. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10. A csóknak mi köze az érzelmekhez? A bújás, simogatás, ölelés, csók, összefoglaló néven a fizikai intimitás akkor is jól esik, jó érzés, ha nem vagy szerelmes a másikba.

Pl ha hátulról dugok egy fiút, akkor is szeretem csókolgatni a nyakát, hátát, ha nem vagyok belé szerelmes. Pedig bi vagyok és első sorban a nők érdekelnek.

2020. máj. 30. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Igazából soha nem értettem meg, hogy nyaljátok a hapsi seggét, szopjátok a farkát, az ajkait pedig nem tudnátok megcsókolni??? De hisz azzal kezdődik egy tartalmas és minőségi szex! Simogatás és hol finom hol szenvedélyes smárolás......
2020. máj. 31. 04:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A másik srác kinézetétől, kisugárzásától függ, hogy mi fér bele. Alapból szopni szeretek fiatal, szexis srácokat, és szopatni. Szájba élvezés mindkét félnek. Szopás közben persze ha olyan izgató a srác teste, akkor azt is végignyalogatom, csókolgatom, esetleg finoman harapdálom, és ha az arca is helyes, akkor megpróbálkozok a csókkal is, nagyon finom tud lenni. :-) Ha akar dugni is, akkor én vagyok az aktív fél, és ha olyan szexi a feneke, hogy szívesen berakjam neki, akkor előtte bizony nyalás is van. ;-) Szex után meg szívesen összebújok, ölelkezek vele, ha annyira bejön. ;-) És olyan is volt már, akivel szex utáni beszélgetés alatt olyan jól megismertük és megszerettük egymást, hogy barátok is lettünk, mármint a hétköznapi értelemben, azzal jobb és bensőségesebb lett a szexkapcsolat is. Egyértelműen a másik sráctól, kinézetétől, személyiségétől függ, hogy mennyi fér bele.
2020. máj. 31. 08:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szűz passzív vagyok még

A zuhany alatt leszopnám az aktívot.

Felhúznék neki egy gumit és meglovagolnám és utána hagynám hogy jól megdugja a seggem.

Nyugodtan verhetné is közben a farkam miközben kefél engem :P

Mert biztos hogy állna tőle a farkam.

Csak még nem találtam erre partner.

2020. máj. 31. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából soha nem értettem meg, hogy nyaljátok a hapsi seggét, szopjátok a farkát, az ajkait pedig nem tudnátok megcsókolni??? De hisz azzal kezdődik egy tartalmas és minőségi szex! Simogatás és hol finom hol szenvedélyes smárolás......"

Az ilyenek önmagukat nem tudják elfogadni. Aki ilyet ír, az biztosan rejtett meleg vagy biszexuális. Ja, farkat tudnak szopni, dugni, de csók már nem fér bele nekik, mert úgy gondolják, hogy a gyengeség jele, ha kifejezed az érzelmeid egy másik férfi felé. Hülye egy felfogás.

2020. máj. 31. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok, de szerintem a csóknak alapvetően semmi köze nincs az érzelgősséghez. Sokat alkalmizok, és nem feltétlenül azért smárolok az alkalmi partnereimmel, mert full meleg vagyok és érzelemre vágyok, hanem mert szexuálisan kívánom, ugyanúgy mint a szopást mondjuk, meg eleve el kell kezdeni a szexet valahol, ha nem smárolunk, meg bújunk össze, akkor mitől állna fel a cerka? Szerintem ha nem akar valaki a másikkal smárolni, akkor nincs is meg a kémia.

Én tiszteletben tartom, hogy a biszexeknek vannak korlátai szexben, de ezeket ne próbálják már azzal magyarázni, hogy ha két srác smárol az tök ratyi, meg hasonlók...

2020. jún. 1. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Passzivkent annyi h lesz*pom

Beszelgetnunk se nagyon kell elotte ha nem akar

2020. jún. 2. 11:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem gond, ha nincs csók, nem is kell nekem se.

Az hogy engem leszopjon azt nem is szeretném

27f

2020. jún. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!