Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek gáz? A kukacom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz? A kukacom mérete miatt mindig kudarc volt a lányokkal a szex, picike és vagy mindig kicsúszik, vagy betalál i is nehézkes a punciba.

Figyelt kérdés

Mostanában érdekes dolgot fedeztem fel magamon, egyre gyakrabban gondolok arra, milyen lehet a másik oldalon lenni.

Milyen lehetne leszopni vkit, milyen lehet egy farok íze, illata.

Durvább dolgok is, pl fenék íze, illata, pisi esetleg, vagy milyen lenne pucsítani vkinek.

Ez lehet a kudarcok következménye?

2020. máj. 24. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze ez azért van.
2020. máj. 24. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen. Mennyi cm? Ha akarod privátban is megírhatod.
2020. máj. 24. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen ok az orális vágyakra legalábbis . Nekem jó közepes a méretem , házas férfi létemre mégis gondolok gyakran a cumira (szeretném kipróbálni )
2020. máj. 25. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora? Megnézném. Írj rám
2020. máj. 25. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán van ilyen. De nem átlagos, vagy közel átlagos méretnél, hanem azoknál, akiknek tényleg kifejezetten kicsi. Egyrészt ahogy mondod, a hagyományos férfiszerepben tapasztalt kudarcok is közrejátszhatnak abban, hogy eszébe jut valakinek, milyen lenne kipróbálni a másik oldalt. Másrészt az illető egyszerűen kíváncsi rá, milyen lehet élőben egy normális méretű pénisz, milyen érzés megfogni, húzogatni, ilyesmi. Én konkrétan ismertem ilyen srácot, aki sokáig lányokkal kísérletezett, aztán végül kipróbálta fiúval.
2020. máj. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!