Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy aszexuális vagyok? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy aszexuális vagyok? L

Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok általában naponta (kivéve most a karantén miatt), de senkit nem találok különösebben vonzónak. Nem fantáziálok úgy fiúkról, vagy lányokról, mert egyszerűen nem mozgat meg bennem semmit. Volt már párkapcsolatom, és akkor találtam a páromat vonzónak miután megismertem a személyiségét. Mikor a párom megölelt élveztem, de a csókot vagy az együttlétet egyáltalán nem, egyszerűen nem éreztem semmiféle vágyat hogy bármit is tegyek (kérlek ne gyertek azzal, hogy mert nem jól csinálta, majd én megmutatom). Nem mondanám hogy prűd vagyok, maga a téma nem zavar, egyszerűen csak hidegen hagy.

2020. máj. 21. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. (most néztem utána, hogy a maszti rész se feltétlen perdöntő így megkímélek ettől a kérdéstől :D)
2020. máj. 21. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy az, csak bánásmód kérdése...
2020. máj. 21. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. máj. 21. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon mindenkit aszexuálisnak titulálnak, aki nincs 0-24 rágerjedve a szexre. Kicsit olyan, mintha a kiírt kérdés alapján összetett mentális zavarokat vagy személyiségeket lehetne diagnosztizálni:D hát nem

Kérdező, ha zavar a dolog, keress fel egy pszichológust/szexuálpszichológust. Ha nem zavar, akkor fölösleges, senki nem mondta, hogy mindenkinek KELL folyton gerjednie. Más véleménye meg ketté van szarva, senkinek semmi köze hozzá.

2020. máj. 21. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha soha nem is mozgatott meg ez a szex téma, akkor megeshet. Viszont a libidót sok minden "elveheti": lelki gondok, betegség, stressz, stb.

Azonban, ha azt érzed, hogy nem igazán szeretnél bárkivel is lefeküdni, akkor cselekedj így. A saját boldogságod legyen az első mindenek előtt, és ne görcsölj rá arra, hogy bekategorizáld magad, annyira nem éri meg, azt csináld, ami jól esik.

2020. máj. 21. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem demiszexuális vagy.
2021. okt. 17. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!