Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki melyik nemmel és hány évesen szexelt először?
Attól függ, ki mit ért szex alatt. Petting számodra már az? Vagy az orál?
A régi világ elég prűd volt, a fiúk átlagosan 18-19 évesen vesztették el szüzességüket a 80as években, nagyjából a 90-es első felében is. A lányok kb átlag 17 évesen.
Én biszex férfi vagyok, de erre csak huszonévesen jöttem rá. Addig a csak a csajokat figyeltem.
A petting különösen szép emlékem, mert avval kezdődött. 18 évesen flörtöltem pár lánnyal (egymás után), és még szégyenlős voltam.
Még 18 évesen lett először barátnőm. A csók nem volt oylan izgalmas, de a petting vele általában nagyon is. Volt, hogy sétáltunk a mezőn és ránk esteledett. Ott történt az első fogdosása egymásnak. Benyúltunk egymás bugyijába. Nem emlékszem, hogy orgazmusunk volt-e akkor még, csak hogy a gyönyörű sötét mezőn, réten ülünk, csókolózunk, és benyúlunk egymásnak. Pinát akkor érintettem először. Neki az én farkam volt a kezőben először, a jelek szerint igazat mondott.
Már majdnem 19 voltam, a lány hasonló korú. Néhány hónapja jártunk, amikor egyszer csak számba vette a farkam és leszopott. Hatlmasat élveztem a szájába, mind egy cseppig lenyelte... Felejthetetlen volt... aztán napról napra megint és megint... És persze én meg jól kinyaltam a picsáját. Szinte mindig elélvezett ő is. Imádtam, ahogy a végén már erősen zihált, és összerándult a teste, majd lüktetni kezdett a puncija...
21 évesen dugtam csajt először.
40 felett szoptam először faszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!