Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csapatsportot űző fiúk, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csapatsportot űző fiúk, volt már valami kalandotok az öltözőbe, zuhanyzóba?

Figyelt kérdés
Közös verés vagy szopás? :)

2020. máj. 21. 13:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csapatsportolok, de sportolok, és volt már öltözőben kalandom. Többször is.
2020. máj. 21. 13:43
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Már megint az a qrva szappan 😂😂
2020. máj. 21. 14:22
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát olyan csúszós, mindig leesik😂😂
2020. máj. 21. 14:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még sosem, de lehet hogy másoknak már volt :D

18/F

2020. máj. 21. 14:27
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Tervezem :D
2020. máj. 21. 18:45
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem de szerintem közösségen belül senki nem lépne
2020. máj. 21. 19:43
 7/28 anonim ***** válasza:
91%

mindkettő, amit írtál. a legpoénosabb az volt, h közben mindkettőnk bnője kint várt a folyosón. de sztem ez öltözős-tusolós helyzetekben gyakori, nem kell hozzá homónak lenni.

nálunk is edzések utáni közös veréssel kezdődött, aztán egymásnak veréssel folytatódott, és egyszer csak eljutottunk odáig h szopás is lett belőle. voltam épp elég egyesületben, talán 1 volt kivétel, a többiben ment a dolog, csak eltérő mértékben. és persze voltak, akik nem vettek részt benne, de olyanban is voltam, ahol összesen 1 srác volt a csapatból, akinek soha semmilyen közös verős dolga nem volt, a többi mind nyomta keményen :)

na persze ezt is illik tagadni és ilyen nincs, de hát azért más, amikor az ember maga tapasztalja meg ...

2020. máj. 30. 08:57
 8/28 anonim ***** válasza:
98%

6

ó dehogynem :)

sztem ez kétféleképpen tud alakulni: vagy ketten maradnak és egyszer csak az egyik lép, vagy a másik, amikor eleve az egész banda ökörködésből pl közös verési versenyeket rendez stb, és ez utóbbi esetben aztán a jó isten tudja, hol a határ, majdnem bármi megeshet ... oké, alapból heteró fiúkról beszélünk azaz nyilván bármi nem, nyilván nem fogja egyik se megrakni a másikat, de kölcsönös verések és orál megeshet nagyon könnyen. aztán persze elfelejtve és annyi, de következő alkalommal már automatizmusként működik. érdekes jelenség ez ...

volt egyszer neten egy írás a "fiúközösségek titkai" címmel, ahol fiúkollégiumok és fiúöltözők "ilyesmi" dolgait, közös titkait írták le, hát bizony sok igazság volt benne. én meg 5 éves koromtól sportközösségekben vagyok, hát tapasztaltam éppen eleget ... már nem tudok meglepődni semmin. a legheteróbb sráctól is láttam már olyat, amit nem hittem volna, ha más mondja. de végül is ezért tabu a tabu.

az a vicc, h pont mivel ez a téma annyira tabu, az ég világon semmi nem kerül ki, szal ilyen értelemben nagyon összetartó a közösség, éveken át tud működni a dolog úgy, h senkinek nem jár el a szája és bnők se sejtenek semmit. érdekes az élet ... bár ez se meglepő, a fiúközösségek mindig is sokkal összetartóbbak, mint a lányok, és ezek a dolgok különöen amolyan belsős titkok. vszíná pont ezért működőképes a dolog .... ha nyíltan menne a beszéd róla, tuti megindulna a bu--izás. de így megtörténik és kész, ennyi, elfelejtve.

2020. máj. 30. 09:13
 9/28 A kérdező kommentje:
Elmeséled, hogy ti miket csináltatok? :)
2020. máj. 30. 09:21
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Úgy látszik mégsem sikerült elfelejteni, lehetséges, hogy mégis megmelegedtél közben kissé? :)
2020. máj. 30. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!