Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapatsportot űző fiúk, volt már valami kalandotok az öltözőbe, zuhanyzóba?
Nem volt még sosem, de lehet hogy másoknak már volt :D
18/F
mindkettő, amit írtál. a legpoénosabb az volt, h közben mindkettőnk bnője kint várt a folyosón. de sztem ez öltözős-tusolós helyzetekben gyakori, nem kell hozzá homónak lenni.
nálunk is edzések utáni közös veréssel kezdődött, aztán egymásnak veréssel folytatódott, és egyszer csak eljutottunk odáig h szopás is lett belőle. voltam épp elég egyesületben, talán 1 volt kivétel, a többiben ment a dolog, csak eltérő mértékben. és persze voltak, akik nem vettek részt benne, de olyanban is voltam, ahol összesen 1 srác volt a csapatból, akinek soha semmilyen közös verős dolga nem volt, a többi mind nyomta keményen :)
na persze ezt is illik tagadni és ilyen nincs, de hát azért más, amikor az ember maga tapasztalja meg ...
6
ó dehogynem :)
sztem ez kétféleképpen tud alakulni: vagy ketten maradnak és egyszer csak az egyik lép, vagy a másik, amikor eleve az egész banda ökörködésből pl közös verési versenyeket rendez stb, és ez utóbbi esetben aztán a jó isten tudja, hol a határ, majdnem bármi megeshet ... oké, alapból heteró fiúkról beszélünk azaz nyilván bármi nem, nyilván nem fogja egyik se megrakni a másikat, de kölcsönös verések és orál megeshet nagyon könnyen. aztán persze elfelejtve és annyi, de következő alkalommal már automatizmusként működik. érdekes jelenség ez ...
volt egyszer neten egy írás a "fiúközösségek titkai" címmel, ahol fiúkollégiumok és fiúöltözők "ilyesmi" dolgait, közös titkait írták le, hát bizony sok igazság volt benne. én meg 5 éves koromtól sportközösségekben vagyok, hát tapasztaltam éppen eleget ... már nem tudok meglepődni semmin. a legheteróbb sráctól is láttam már olyat, amit nem hittem volna, ha más mondja. de végül is ezért tabu a tabu.
az a vicc, h pont mivel ez a téma annyira tabu, az ég világon semmi nem kerül ki, szal ilyen értelemben nagyon összetartó a közösség, éveken át tud működni a dolog úgy, h senkinek nem jár el a szája és bnők se sejtenek semmit. érdekes az élet ... bár ez se meglepő, a fiúközösségek mindig is sokkal összetartóbbak, mint a lányok, és ezek a dolgok különöen amolyan belsős titkok. vszíná pont ezért működőképes a dolog .... ha nyíltan menne a beszéd róla, tuti megindulna a bu--izás. de így megtörténik és kész, ennyi, elfelejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!