Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok,ti csinaltatok már ilyesmit?
Fiatal srácok (kb.18-25 év között)
Ti csinaltatok már olyat hogy annak ellenére hogy már volt baratnőtök,kivertétek egy másik sraccal(hasonló korúval)snapen?
Legyszi csak az válaszoljon aki már csinálta snapen,nem chat rouletten stb..
Milyen volt?
Tapasztalatok?
Van aki mai napig csinálja?
18/F
Bár olyankor nem volt barátnőm, amikor megtörtént, de volt többször is nálam. Nem tudom itt a barátnő meglétén van-e a hangsúly.
Mostanában már nem csináltam, de a karantén alatt többször is belegondoltam, hogy talán lehetne. 19/bi
Én már 27 vagyok. És nem csináltam ilyet. Igaz én 18 évesen hagytam hogy leszopjon egy haver. Aztán azóta nem voltam sráccal. Most újra izgat de a vírus miatt még nem találtam senkit akivel lehetne majd frissíteni az emlékeket.
De szerintem az ember ezt ketté választja. A barátnő és a fiús dolog mintha két külön szál lenne. Tehát nekem nem lenne megcsalás ha barátnőm mellett lennék sráccal, mert nem érzelem csak szex. Csajjal ezt már megcsalásnak tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!