Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, inkább a kidolgozott testű vagy az átlagos testalkatú jön be nektek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 18:58
1/14 anonim válasza:
Szerintem az izmos test a férfias. Nem a túl izmos, de kell azért. L
2/14 anonim válasza:
Az gáz ha engem az egyénisége érdekel és nem az izmai..??
3/14 anonim válasza:
Amelyik normálisabb és értelmesebb. A kigyúrt, kikent-kifent, műmájer bájgúnárok viszont inkább taszítóak.
4/14 anonim válasza:
2- es... Végre egy normális gondolkodású nő😀
6/14 anonim válasza:
Mindegy, de inkább az átlagos mert én se vok kigyúrva így félek kevés lennék neki. F 28
8/14 anonim válasza:
Nekem mind a kettő tetszik, mert én az összképet nézem, és számomra fontos a belső. F
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Én sem a külsőt nézem, de nyilván megvan, mi jön be.
Szeretem, ha valaki valamennyire izmos, de kb ugyanannyi zsírt a legkellemesebb számomra mellette nézni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!