Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az erotikus levelezés tud igazán izgató / izgalmas lenni számotokra?
Ha próbáltátok már, akkor partneretekkel vagy idegennel?
Pasival vagy lánnyal volt izgalmasabb? (Ha egyáltalán próbáltátok már lányként, egy másik lánnyal.)
20L
Igen is meg nem is. Úgy istenigazából nem volt még ilyen forró estém.
De lánnyal is és fiúval is leveleztem már, mindegyik izgató volt a maga módján. Szóval alapvetően izgalmas :)
21L
Próbáltam már az erotikus levelezést, de engem nem hozott lázba. Vontatott, kiszámítható és unalmas volt. A bénácska megjegyzéseket, hogy *a másikat hogy szerették a partnerei, és milyen jó vele a valódi szex, mellesleg hány kiló vagyok* egyenesen fáj olvasni.
De másnak attól még bejöhet.
Lánnyal nekem volt, amikor kifejezetten izgalmasra sikerült. Persze kell hozzá közös szimpátia, meg megfelelo partner!
20/L
Csak férfival történt ilyen, aki idegen volt.
Egyikük zseniálisan írt, állandóan eláztam míg beértem dolgozni:) (40 perc tömegközlekedés.)
Lánnyal még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!