Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, lányok, miért titkoljáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, miért titkoljátok el a párotok előtt, hogy biszexuálisok vagytok?

Figyelt kérdés

Én is biszexuális vagyok, de ezt az elején közlöm. Szerintem nem korrekt senkivel szemben. Pl. adott egy nő, aki nem akar olyan férfival lenni, akinek volt már dolga férfival és esetleg még mindig fantáziálgat férfiakról. Nem értem, miért nem hagytok döntést az embernek? Egy kicsit sincs lelkiismeretfurdalásotok, hogy egy ember éveken keresztül átvertek? Plusz lehet, hogyha tudná, akkor nem vonzódna hozzátok, ergo nem szeretne téged azért, aki valójában vagy. Mégis akkor ennek mi értelme? Sok kérdést, választ láttam már az oldalon is, és nem értem, miért kell egy másik ember bizalmával játszani. Ilyenkor úgy őszintén mit éreztek? Minek tartjátok azt az embert, akivel kapcsolatban vagytok, ha még ezt is eltitkoljátok?

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. máj. 14. 00:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik kérdésben azt írtad hogy 12-13 évesen leszoptál más fiúkat, 18 évesen meg téged egy pasi, de amikor megházasodtál még nem voltál képben azzal hogy bi vagy?

2020. máj. 14. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
12%

Mert alapvetően egy konzervatív, nem kicsapongó, visszafogottabb nőt szeretnék magam mellé, aki maga sem liberális gondolkodású. Szeretnék egy szép családot kb. 3 gyerekkel, ami tartósan egyben marad és akiket normálisan és szeretetben felnevelünk.

Na most azok a csajok, akik elfogadják a biszexualitást egy férfinél aki a párjuk, azok nem csak ebben, hanem az élet más területein is nagyon liberális beállítottságú nők, akik nem vetik meg a bulizást, alkalmi szexet és úgy általában mindenben nagyon szabadelvűek. És szerintem ilyen nőkkel egy családot is sokkal nehezebb stabilan összetartani. Éppen elég hogy egy kicsit én is defektes vagyok a biszexualitásommal (ha egy stabil család szempontjából nézzük), nem kell hogy a feleségem is az legyen.

2020. máj. 15. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Én azért titkolom, mert 10 év kapcsolat, ebből 3 év házasság után jöttem rá, hogy bejönnek a lányok is. Nem hiszem, hogy a férjem el lenne ragadtatva a hírtől.
2020. máj. 16. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
pasinak siman bejon a bi no....
2020. máj. 16. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
13-as irtam
2020. máj. 16. 23:04
 16/20 A kérdező kommentje:
#12-es. Elég szomorúnak tartom ezt. Egy ilyen nő, amilyet te szeretnél, nagy eséllyel viszont nem szeretne olyan férfit, amilyen te vagy. Miért kell őt attól megfosztani, hogy egy olyan férfival alapítson családot stb., aki nem titkolózik előtte?
2020. máj. 26. 02:15
 17/20 A kérdező kommentje:

Egyébként a feleségemmel barátként kezdtük, tudta, hogy biszexuális vagyok. Szeretett bulizni, igazi energiabomba. Alkalmi szex nem igazán volt az életében, mégsem nehéz vele egy családot összetartani. Tökéletes anya és feleség, és szerencsére nincsenek titkaink egymás előtt.

Azokat az embereket, akiknek már közös gyerekeik vannak, valamilyen szinten megértem, hogy miért titkolja, ha csak később jött rá, de valahogyan mégsem, mivel egy közös gyerek sem jogosít fel arra, hogy egy ilyen fontos dolgot titkoljunk el azelőtt a személy előtt, aki elvileg az egyik legfontosabb az életünkben.

A pasiknak sem jön be a bi nő kifejezetten. Ha komoly párkapcsolatot akarsz, akkor nem fog egy pasit sem izgatni az a gondolat, hogy a barátnője/felesége mással kufircol akár gondolati szinten sem, legyen az akár nő, vagy férfi. Kivétel akkor, ha ez egy perverziója.

2020. máj. 26. 02:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés jó alapvetően, én pont ilyen vagyok, rejtegetem hogy biszex férfi vagyok, de nem csak előtte, hanem mindenki előtt. Nem érzem úgy, hogy ezzel átverem, vagy ha átverem, akkor átverek mindenkit a környezetemben, mert senki nem tudja rólam ezt és nem is szeretném, ha tudnák, ezért nem is mondom el se neki, se senki másnak. Én jól érzem így magam, miért bonyolítsam a saját életemet, ha igazából számomra nem lényeges az, vonzódok-e a saját nememhez, mert úgysem lépek félre sosem.
2020. máj. 26. 08:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok, tehát vonzódom mindkét nemhez... ennyi... ettől függetlenül hűséges vagyok a paromhoz... nem latom be, miért lenne "hazugság" ha nem mondom el kikhez is vonzódom...
2020. máj. 27. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hazugság az,ha megcsaloda párodat, az, hogy nem mondod el, vonzódsz a nőkhöz is, az egyáltalán nem hazugság... mitől lenne az... főleg ha nem lépsz félre soha...
2020. máj. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!