Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nom exevel összeálltam most mi lesz?
Úgy kezdődött az egész, hogy fel idegesitett a dolog mert a barátnőm exe állandóan írkalt a barátnőmnek, én meg ezt nem tűrtem. Írtam a gyereknek mivan találkoztunk, hogy balhezunk, de inkább leültünk beszélgetni, majd átmentünk hozza és egymasé lettünk. Azóta összejárogatunk, nem tudom a baratnomnek elmondjam vagy mi legyen? Én nem akarok a gyerekkel lenni.
Köszi a válaszokat
Ööö biztos, hogy ezt a heteroszexuális rovatba akartad írni? :D
Magyarán csalod a párod az exével... szép mutatvány, az élet néha érdekesebb fordulatokat hoz mint egy brazil szappanopera, de ettől még csalod és félreléptél.
Biszex
Hat jobb sztorira nem futotta ?
Ezekszerint TE
😂😂😂😂😂
És még te nevezed magad Férfinak
Hmm élvezed h farkal az a csajod exe mi
,,Én nem akarok a gyerekkel lenni.'', Ha nem akarsz vele lenni, akkor miért találkozol vele egyáltalán?
Neked hogy esne ha megtudnád, hogy a párod a te exeddel kamatyol?
Erősen kamu sztorinak tűnik amúgy. Átmész a barátnőd expasijához aki véletlenül pont biszex, és akivel véletlenül pont bejöttök egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!