Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy számotokra gyönyörű női has?
Figyelt kérdés
Ez egyáltalán mennyit számít? Milyen az ideális; kockás, lapos, picit hájas, hurkás,....?
Nők és férfiak válaszát egyaránt várom, az se baj ha képpel illusztráljátok. 20N
2020. ápr. 30. 18:30
1/10 anonim válasza:
Nekem speciel az tetszik ha van egy picike pocak.
2/10 anonim válasza:
Ha missz.inoraiusban du.gunk es ra elve.zhetek. Ha gec.is akkor szep :D.
Amugy nem kell izmos has. Szerintem az izmos has inkabb gus.ztus.talan. Egy no ne izmos hanem sze.xi legyen. Persze ha picit izmos az nem baj de sztem ne legyen tul kockas.
A sima lapos has az igazi szerintem.
19F
3/10 anonim válasza:
A gyönyörű női has gyönyörű nőhöz tartozik, nem külön a hasába szeretek bele. Nincs külön elvárás, inkább arany középút és azon belül bármi. Azaz ne legyen túl izmos, se hájhurkás. Az hogy kicsit vastagabb rajta bőr - hát igen, a természetes női has ilyen, de azért ne lógjanak rajta hurkák sem.
4/10 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ha nincs teljesen kockásra kidolgozva, de azért szép vékony, lapos. A köldök piercing is bejön, de az se baj, ha nincs. Ne legyen hófehér, legyen egy kicsit lebarnulva. :)
5/10 anonim válasza:
Az a szép, ha van egy kis háj rajta, annyi, amennyi a női hason rendszeresen lenni szokott, ha nem üldözik. Ez több, mint amit az ostoba divatkényszer, és a rengeteg testképzavar diktál, ám a józan valóságból táplálkozó ízlés számára a puha, domború has "kis pocak" ha úgy tetszik, pontosan annyira része a női testképnek, mint a mell, és a fenék, és sok férfi számára, például nekem, ugyanolyan jelentős is. A lapos, feszes has számomra lehangoló egy nőn.
6/10 anonim válasza:
Szeretem ha sima es jo puha, nem kell kockas legyen föleg ne nagyon az taszito. alltalaban a vekonyabb lanyok jonnek be.
7/10 anonim válasza:
Nekem ilyen tetszik leginkább. Fincsi puha, lehet piercing is, és jó fehér :)
8/10 anonim válasza:
Nekem jöhet egy kis felesleg. 19f
9/10 anonim válasza:
Nekem számít, mert engem valamiért nagyon felizgat ha van egy kis felesleg a nő hasán és derekán. Szóval legyen egy kis nőies poci, a köldök befelé forduló, és ne legyen benne piercing! De a legfontosabb, hogy a nő is legyen elégedett a hasával, és ne szégyellje, hogy van rajta esetleg pár kiló felesleg,hanem tudjon kikapcsolni és átadni magát az élvezeteknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!