Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tudni hogy valaki biszexuális ha soha nem volt nemi kapcsolata azonos neművel?
Én is tisztában voltam vele hogy a lányokhoz is vonzódom, mikor még nem próbáltam ki lánnyal, érezni lehet ezt.
L
Csak egy sztori..
Volt egy baránőm,akit mikor megismertem lánnyal volt kapcsolatban már 3 éve.. egyszer szóba került a szex és megkérdeztem,fiúval volt-e már egyáltalán, bármilyen módon? Azt felelte,nem.. mondtam neki,hogy legalább egyszer (persze csak ha szingli lenne egyszer),próbálja ki.. ne állítsa olyan egyértelműen,hogy leszbikus,mikor azt se tudja milyen egy fiúval lenni.. eltelt egy év, szétmentek a csajjal majd szerelmes lett..egy fiúba. Ennek már 6 éve,együtt vannak és azt mondta igazam volt, és örült,hogy rábeszéltem. Jómagam voltam több lánnyal is, (nem csak csók..). Úgy éreztem vonzana. Azóta rájöttem,szeretni (szerelmesnek lenni) soha nem tudnék egy nőt. Más a fizikai vonzalom, de anélkül elvagyok. És ahogy mondani szoktam a f..szt nem pótolja semmi :) ).
Szóval szerintem ismerkedj, ha gondolod próbáld ki,idővel rájössz, hogy menne a dolog. Keress úgy partnert,hogy ismerkedéskor már említsd meg,hogy tapasztalatlan vagy és hogy kapcsolatot egyenlőre nem akarsz. Meglepne,hány ilyen lány is van. Anno én is ilyen voltam. Esetleg ha van közeli barátnőd kivel bármit megosztanál, vele is beszélhetsz. Nekem anno mind a baráti tásaságból jött össze, egyik se akart komolyat csak kíváncsi volt,mint én vagy te. Lehet csak nem mernek nyitni ők sem.
Szerintem lehet, csak nem mindenki tudja.
Saját példám: nekem mindig is tetszett mindkét nem, csak ameddig nem próbáltam ki fiúkkal meg lányokkal is a dolgokat addig azt hittem hogy inkább a fiúk jönnek be. Aztán amikor több tapasztalatom lett, rájöttem hogy lányokkal élvezem jobban a szexet főleg, meg a kapcsolatot is.
Szerinted. Én sosem szerettem a mű dolgokat,semmiben. Nekem legalább 6 partner kellett mire rájöttem milyen,mikor rendesen meg vagyok....va. Nem egyforma senkivel. Vitába nem fogok szállni egy leszbivel, valóban szép egy női test,de nekem ugyanúgy szép egy férfi test is. Ha meg még szereted is a másikat,úgyis azzal a legjobb. És ez nemtől független,ugye ebben egyetértünk?
A vilagon én utálom legjobban amikor a pasik azt hiszik mindenkinek csak a farkuk kell, ha valaki leszbikus annak is meg akarják mondani. De amit itt leművelész az ugyannaz csak fordítva. Hadd döntse már el mindenki maga hogy kihez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!