Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a gyakoribb (crossdresser srácoknál)?
Mármint olyan srácoknál, akik kedvelik a nővé transzformálódást (smink, outfit, teljesen női és igencsak nőies megjelenés).
Az, hogy ők a női ruhákhoz való vonzódásuk ellenére más lányokra gerjednek és nem lennének együtt egy pasival?
Vagy az, hogy a pasikhoz vonzódnak? Több lehet az olyan cross, aki nőnek öltözve pasikkal is akar együtt lenni, legyen szó akár szexualitásról, akár komolyabb kapcsolatról?
De ki mit tapasztalt eddig, aki ismer crossokat?
Nyilván tudományos mintavételt nem fogunk tudni csinálni.
Hát, bennem valószínűleg van biszex hajlam, mert felizgat a gondolata, hogy egy igazi farkat érezzek magamban vagy kényeztessek. Számomra az a nehéz, hogy a férfi testéből csak a farok érdekel, de tartok attól, hogy elriaszt az arcának vagy a szőrös testének a látványa.
26/F
Cd-ket kedvelő fiatal(abb) férfi.
Azt hagyjuk, hogy srácabb koromban én próbálkoztam-e vele :P
Semmi baj sincs vele. Kíváncsi voltam, hogy ki hogy van a dologgal. (Persze pasiként örülnék neki, ha lenne cd, aki pasizni akar).
Köszi a választ, irigylésre méltó pár lehettek
nőkhöz és pasikhoz is vonzódom :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!