Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban a városban, ahol éltek, tudtok azonos neműekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Melyik városban éltek? Kort is írhattok.2020. ápr. 25. 12:26
1/11 anonim válasza:
Igen. Néhány sráccal már össze jött a találkozó. 42 vagyok.
3/11 anonim válasza:
Tele a város srácokkal, akik arra várnak, hogy beakasszanak nekik.
25/F, Szeged
5/11 anonim válasza:
Amíg a megyeszékhelyen, Pécs, éltem, nem volt gond az ismerkedés. Itt, Alsóbivalybasznádon már probléma a falu jellegéből, zártabb közösségéből adódóan.
6/11 Bandi1398 válasza:
Amikor Szegeden laktam ott lehetett így ismerkedni.
Azóta kis városban élek és itt már nem lehet.
7/11 anonim válasza:
Persze. Csak Piripócson tényleg gáz lehet ismerkedni. De nem is ott kell, hanem nagyvárosban. Piripócs mellett pedig 50km-en belül szokott lenni egy nagyváros. :-)
9/11 anonim válasza:
Vannak itt fiukak azert Debrecenben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!