Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, lányok kinek mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok kinek mekkora volt a legnagyobb pénisz amivel dolga volt?

Figyelt kérdés

Hogy jött össze?

Hogy ment vele a szex? Élveztétek?

2020. ápr. 19. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Szia

Nekem olyan 23 körül lehetett a legnagyobb, de nem élveztem egyáltalán mert szűz volt a csávó és nemigazán tudta mit kell tenni, pedig a mérete nagyon ott volt!

Ami a legnagyobb volt és élveztem is az olyan 21 körül lehetett.

2020. ápr. 19. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

20 körüli

Élveztem

2020. ápr. 19. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
22cm volt és vastag és görbe. A görbesége volt az igazi szívás.
2020. ápr. 19. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
20-21 cm de rossz élmény volt. Erőszakos volt. Egy 17 éves srác volt. Mondtam, hogy lassan rakja be. Erre kb 10mp alatt benyomta tövig. Mikor mondtam, hogy fáj le se sz@rta. 2 perc alatt elélvezett.
2020. ápr. 19. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 22cm. Olyan élmény amit nem felejtek el. Ugyanis 2 érzést kaptam egyszerre. Ugyanis egyszerre volt jó és rossz. Sose szoktam sírni szex közbe. Sírtam. De nem a fájdalom miatt. Egyszerűen fájt is és mellette döbbenetesen gigantikusan ingerelt.
2020. ápr. 19. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Itt mindenkinek volt dolga 20 centissel.
2020. ápr. 19. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
még semekkorával nem volt dolgom sajnos
2020. ápr. 20. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

19/4.5centi, de nem tudta betenni, mert kevésnek bizonyult az a pár ml síkosító, ami volt.

Szopás volt egyébként megbeszélve, de változott a helyzet. Én beengedtek volna, ha a mintegy liternyi síkosító is kéznél lett volna, de csak szopásra mégnem vittem, így mivel nem tudott "felcsinálni", a dugást is beszoptuk.

Ezután nem akart találkozni többet, így az akár 5.5centis dildókra hagyatkozhatok. Megfelelő tágítással valamint síkosítással elsőnek is becsusszanhatnak...

Tanulság, ha nincs is róla szó, síkosítót akkor is vinni kell, hogy ha az aktív kormolni akar, legyen mivel bekenni a rendszert... D

dec. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!