Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok kinek mekkora volt a legnagyobb pénisz amivel dolga volt?
Hogy jött össze?
Hogy ment vele a szex? Élveztétek?
Szia
Nekem olyan 23 körül lehetett a legnagyobb, de nem élveztem egyáltalán mert szűz volt a csávó és nemigazán tudta mit kell tenni, pedig a mérete nagyon ott volt!
Ami a legnagyobb volt és élveztem is az olyan 21 körül lehetett.
19/4.5centi, de nem tudta betenni, mert kevésnek bizonyult az a pár ml síkosító, ami volt.
Szopás volt egyébként megbeszélve, de változott a helyzet. Én beengedtek volna, ha a mintegy liternyi síkosító is kéznél lett volna, de csak szopásra mégnem vittem, így mivel nem tudott "felcsinálni", a dugást is beszoptuk.
Ezután nem akart találkozni többet, így az akár 5.5centis dildókra hagyatkozhatok. Megfelelő tágítással valamint síkosítással elsőnek is becsusszanhatnak...
Tanulság, ha nincs is róla szó, síkosítót akkor is vinni kell, hogy ha az aktív kormolni akar, legyen mivel bekenni a rendszert... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!