Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért gáz az, hogy én csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz az, hogy én csak online vagyok hajlandó “randizni” egy fiúval? Még nem vagyok elég elszánt a személyesen megejthető dolgokhoz, ez akkora baj? 37f

Figyelt kérdés

2020. ápr. 19. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd ezt meg neki vagy fogd a vírusra. Abból lehet baj, ha bizonytalan az okok miatt, mert hamar azt hiszi, hogy csak szórakozol.
2020. ápr. 19. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg kamus vagy, mint olyan sokan itt is.
2020. ápr. 19. 10:28
 3/6 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Online randinál, ahol nincs személyes kontaktus, nem élőben személyesen látod a randipartnert, nem érzed az illatát stb. hogy lehetne elvárni, hogy bármi is kialakuljon?

Nekem fontos a személyes találkozás, hogy hús vér valójában ott legyen velem szemben a partner.

A félelmed pedig fakadhat sok mindenből, az egyik dolog lehet az is, hogy nem fogadtad el önmagad, ezért nem mered vállalni egy nyilvános helyen más meleggel való mutatkozást.

2020. ápr. 19. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy kamus, 2-es?! Mar az elejen tisztazom a jatekszabalyokat, hogy nem akarok talakozni senkivel. Azt gondolod, hogy ez egy tarskereso oldal vagy mi?
2020. ápr. 19. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 37 évesen ez gáz, sőt gyerekes dolog. De ha neked így jó?
2020. ápr. 19. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz,de ezen túl kéne lépned.Az élet azért teljesen más.Ez csak egy jó tanács.
2020. ápr. 20. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!