Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisok! A fiúkat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dormyy23 kérdése:

Biszexuálisok! A fiúkat vagy a lányokat kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, érzelmileg inkább lányok, szexuálisan fiúk izgatnak jobban.
2020. ápr. 16. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként a pasikat szeretem jobban. Velük jobb a szex.
2020. ápr. 16. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

A lányokat. Viszont évente egyszer-kétszer rám tör, hogy de megdugnék egy srácot is, ha épp szingli vagyok. Olyankor azért gyorsan felugrom a rómeóra találni valakit, ami általában hamar összejön.

26/F

2020. ápr. 16. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként inkább a nőket.
2020. ápr. 16. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, a lányokat szeretném jobban, szexuálisan biztosan, meg szerintem érzelmileg is, viszont velük sokkal nehezebb összejönni. Testi dolgok sokszor voltak lányokkal, de komoly kapcsolat csak egyszer. Fiúkból meg rengeteg van akiknek tudom hogyha most írnék hogy jöjjenek át dugni, indulnának is, meg randizni is többet randizok velük. Szóval inkább lányokkal lennék ha lenne rá lehetosegem, de így többnyire fiúkkal járok.
2020. ápr. 16. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, a nőket jobban kedvelem.
2020. ápr. 17. 16:09
 7/10 Bacardiboykvar ***** válasza:
85%
44 éves pasi vagyok, a nők érdekelnek jobban, kapcsolatot is velük tudok elképzelni, de néha izgalmas számomra pasival is lenni. De most már jó lenne egy komolyabb kapcsolat is egy nyitott gondolkodású nővel.....
2020. ápr. 18. 06:30
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

A fiatal 18 körüli fiúkat kedvelem, csak ők hoznak lázba...

41/F/Bi/Bpi

2020. ápr. 18. 09:29
 9/10 Mrcock ***** válasza:
100%

Nőből az érettebb fiúból az egészen fiatal (20 alattiak) hoznak lázba de nagyon!

Privi

31/f

2020. máj. 2. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Volt olyan időszak, hogy inkább a nők érdekeltek, aztán meg 1-1,5 évig meg csak pasik, annyira, hogy el is gondolkodtam azon, tényleg biszex vagyok-e :D Aztán megint a nők, annyira, hogy azt hittem, leszbikus vagyok. :D De van, amikor 50-50%, de azért azt hiszem, általánosságban a lányok vonzanak jobban, több lány jön be/jött be, mint pasi. Jelenleg fiúval járok, majdnem egy éve.

24/L

2020. máj. 3. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!