Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretitek a fiatal szüzeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dormyy23 kérdése:

Szeretitek a fiatal szüzeket?

Figyelt kérdés
Milyen egy szűzzel csinálni?

#szűz #szexualitás #biszexualitád
2020. ápr. 14. 12:58
1 2
 11/14 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Voltam már szűz pasival 2-vel is. Másmilyen volt mind a kettővel, viszont élveztük mindannyian.

Annyi hogy egy fokkal talán jobban oda kell rá figyelni, hiszen nagyon izgulnak, így jobban elő kell készíteni a popsit, mint egy olyannal szemben aki már be van járatva. Ha pedig aktív fél lesz, akkor fel kell készülni arra hogy az idegesség miatt lekonyulhat neki, ilyenkor megértőnek kell lenni.

2020. ápr. 18. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Passival kicsit jobb.

Mondjuk volt szüzlánnyal is tapasztalat párral volt amelyik mindent belle adot volt szégyelős.

33 /f

De szivesen lennék megijt szüzzel.privát jőhet de leszőgezve csak egyvvagy két alkalomazt viszlát.

2020. ápr. 19. 03:48
 13/14 Mrcock ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem mind a 2őt! A szűz fiút könnyebb tanítani mint a szűz lányt, de mind a kettő isteni tud lenni! Szeretem őket irányítani tanítani! Ha ráadásul tényleg fiatal is akkor az már maga a gyönyör! 31/f
2020. ápr. 19. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
Én szeretem a fiatal szűz lányokat! f.
2020. ápr. 25. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!