Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet szoktatni embereket a biszexualitásra?
A szexualitás nem olyan dolog, amire rá lehet szoktatni az embert. Példának okáért én full hetero környezetben nevelkedtem, ahol megvetik az ilyet. Nem volt egyetlen egy leszbikus/biszex ember körülöttem, mégis olyan meleg vagyok, mint a kazán.
Viszont szerintem, ha ilyen közegben nőnének fel az emberek természetes lenne az egész, nem kellene mit úgymond felvállalni. Lennének ott is heterok, biszexek, melegek meg mások is, csak legalább nem lennének különbségek.
Ha így nevelkedtem volna, már 10 éves korom előtt leesett volna, hogy mizujs velem és nem akartam volna megfelelni a mostani társadalmi "normáknak". Megkímélt volna jó pár évnyi önmarcangolástól az biztos...
17/L
Érdekes kérdés, én inkább azt mondom, hogy skála van, mintsem hajlam.
Aki azt állítja, hogy hajlam kérdése az gondolja végig a következő 3 kérdést:
1. Manapság, a transzneműség és a különböző genderek korában hol húzódik a határ a nő és a férfi között? XX vagy XY kromoszóma? Feminin vagy maszkulin kinézet? Fiús öltözködésű és viselkedésű nő (úgynevezett tomboy) vagy lányos viselkedésű, már-már melegnek tűnő metroszexuális férfi?
2. Ahogy a tipikus bibliai heteroszexualitás definícióban is vannak emberek, akik több évtized házasság után is misszionárius pózban csinálják lekapcsolt villanynál ágyban fekve és még orális szex sem volt soha, meg van ahol anál, orál, BDSM és különböző fétisek meg szerepjátékok is játszanak. És eddig még mindkettő esetben csak heteroszexuálisokról beszéltünk.
Soha életemben nem próbáltam még férfivel, mert taszít a férfias külső, de ha nagyon mélyre ások a gondolataimban ugyanúgy taszít egy 80 éves ráncos női test is és ugyanúgy taszít egy Padödö alkat és külső.
Ugyanakkor láttam már izmos, fitneszmodell külsejű nőt is vonzónak, amíg nem esik túlzásokba és csak finoman látszanak a kockák a hasán és van némi formája az izomzatának, nincs Schwarzeneggerré gyúrva.
Láttam tényleg kismellű, már-már szúnyogcsípésnyi cicikkel rendelkező keskeny csípőjű, teljesen természetes megjelenésű, uniszex öltözékű (farmer, póló) modell alkatú lányt is vonzónak.
Szép arcú, nőiesen teltet szintén.
De láttam már nagyon férfias arcberendezésű nőt, aki nőiesen öltözködött és igényes is volt, mégis valami taszított benne.
Ugyanakkor láttam már transzneműről is olyan fotókat és ami a legfurább, videókat is, ahol a hangja sem taszított, mert az is nőies volt meg úgy az egész ember és simán elhittem volna róla, hogy nő, méghozzá jó nő.
Tehát az én esetemben elég széles skálán mozog a dolog, de ismerek olyan embereket, akik csak egy meghatározott típusra, zsánerre buknak, akár férfi, akár nő.
Tehát ha elképzelünk egy olyan utópisztikus társadalmat, ahol mindenkit gender neutral szellemiségben nevelünk fel, akkor véleményem szerint lényegét vesztené számos ilyen definíció, mint meleg, biszex, leszbikus és ugyanúgy rétegződne, mint ahogy most is vannak olyan férfiak is és nők is, akik például teljesen konzervatívan állnak a szexhez és a férfi utál puncit nyalni, a nő farkat szopni, meg vannak, akiknek rengeteg fétisük meg perverziójuk van, mégis hererok.
Statisztikailag talán azért van több LMBTQ ember a szexuálisan szabados körökben, mert ott elfogadóbbak velük szemben, mint például a katolikusok, de a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Én például tudom magamról, hogy ha lefeküdnék egy férfivel, ugyanúgy érezném magam, mintha lefeküdnék egy számomra egyáltalán nem vonzó nővel vagy egy állattal.
Mindegyik esetben egy számomra vonzó nőre kéne gondolnom és valószínűleg kamagra is kellene hozzá.
És ezen nem változtat az, hogy vannak férfi szemmel is vonzó férfiak, az nem úgy vonzó, hogy bármiben is változtatna ezen, hanem úgy, hogy szeretnék én kinézni úgy, hogy jobban bejöjjek a nőknek, illetve több nőnek jöjjek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!