Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis élménytől lehetnek biszex vágyaim?
Ha ez izgat akkor igen, van benned bi hajlam. Az alap affinitás már korábban megvolt (ahogy a szobatársaidban is), az akkori élményeid csak ráerősítettek (kondicionálták) a vágyra.
2020. ápr. 9. 11:49
Nem ettől alakult ki, de nagyon sok embernek van akár egészen enyhe bi hajlama.
2020. ápr. 9. 11:52
3/12 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés, hogy azért mert erre gondolok akkor lenne? A közös verés szerintem még nem bi. Akkor aki hármas szexel mással az is bi mert látja a haverját ahogy szopat v dug egy csajt?
Bi hajlamod valószinű mindig is volt, ez az eset nem kialakitotta ezt a hajlamod hanem a felszinre hozta. a legtöbb embernek amúgy van bi hajlama
2020. ápr. 9. 11:58
Általánosba és gimi osztálykirándulásomon is volt ilyen. Sőt a sporttáborba is. Nem ettől lesz vki bi vagy meleg. Tiniként az embert érdekli milyen másé, hol áll ő kb máshoz mérve plusz kanos kissrácok voltatok. Én nem ettől lettem bi. Aki mást ír, az bolond és elképzelhető hogy az ő életéből kimaradt ez, de nem ritka. Max néha csak 2 srác veri együtt néha meg csoportok. De ettől még nem meleg vagy bi az ember.
2020. ápr. 9. 12:00
Határeset, bár ha csak maga a szituáció izgat, hogy ott vannak veled egy szobában, és együtt veritek ki, az még önmagában nem biszexualitás.
Akkor nem vagy hetero, ha ténylegesen izgat a férfi test, és többet is akarnál tőlük közös recskánál.
Ugye nehéz úgy biszexnek lenni, ha a gondolatától is undorodsz annak, hogy valaki az azonos nemből hozzád ér.
2020. ápr. 9. 12:26
Szerintem ez biszex hajlamra utal egyértelműen.
Magamból indulok ki, engem is izgat, mi is vertük együtt.
De volt olyan aki nem vett részt ilyenekben, ő tuti hetero.
Te részt vettél benne, azóta foglalkoztat is, szóval van benned biszex hajlam.
2020. ápr. 9. 16:45
"A közös verés szerintem még nem bi". Nem hat kis fiu! Majd felnosz egyszer. Hetero ferfi vagyok. Mi a budos p.csaert vernem massal vagy mas elott?! Undoritoak vagytok.
Mondja mar el nekem valaki, hogy haverok minek allnak neki egymassal csinalni..??? Nagyon erdekelne.
2020. ápr. 9. 17:08
8- pont azért mert van bennük biszexuális hajlam.Nincs baj ezzel, mindenki azt csinál ami jól esik neki.Te soha nem verted együtt mással, oké.De sokan szeretik.Attól még ugyanolyan ember akit izgat a saját neme (is)!
2020. ápr. 9. 18:08
NEM a biszex)nelegseggel van a bajom ember!!! Hanem hogy egymassal? Amikor meg mind2en azt hiszik pl. hogy haverok? Az mi mar.. meg mi a jo az egymas nezeseben? Noktol nem hallni, hogy 'egymas elott ujjaztuk a baratnommel magunkat'
2020. ápr. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések: