Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, ha kezdő fiúként kezdő fiút akarok?
Figyelt kérdés
Izgat a bi téma, de nem olyannal aki már tapasztalt.2020. ápr. 8. 14:29
2/8 anonim válasza:
Ha a partnered szintén kezdő és kezdővel akarja kipróbálni akkor nem gáz. Semmi sem gáz, amit a partnered ugyanúgy akar.
Tanács: inkább a kölcsönös szimpátiára "utazz", az a legfontosabb tényező.
3/8 anonim válasza:
Én is kezdő vagyok, de én is csak kezdővel próbálnám ki, mert vele lehet fokozatosan haladni.
30/F
4/8 anonim válasza:
Úgyszintén kezdő vagyok, és csak kezdővel próbálkoznék. Persze csak olyanokat, mint orál, közös maszti. 25F
5/8 anonim válasza:
Én is kezdő vagyok és nagyon érdekel, hogy milyen lehet, ha leszop egy pasi. Legjobb lenne kezdővel, meg jó lenne, ha budapesti vagy ahhoz közeli lenne :D
7/8 anonim válasza:
Én is inkább kezdővel próbálnám ki,egymás szopása, frotting stb, tudván hogy ő is hasonló feszültséggel éli meg. 25/bi
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, hogy kezdőként kezdővel szeretnél kipróbálni dolgokat.
Igaz, engem kezdőként nálam sokkal idősebb, apám lehetne korú, tapasztalt férfiak vezettek be a férfiszex világába, türelemmel, megértéssel, rám figyeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!