Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek biszex hármasban?
Figyelt kérdés
Mi volt a felállás? Random volt vagy előre megbeszélt? kapcsolatban voltatok vagy három szingli? Volt az azonos neműek között is valami?
Légyszi azt is írjátok le ki hány éves volt ekkor
2020. ápr. 7. 13:57
1/6 anonim válasza:
Férfi vagyok
Fúj.
Ilyenben még soha és hányok tőle.
Olyan már volt hogy 3 nővel egyszerre és k*rv* jó volt.
És én pl kapcsolatban voltam egy másik lánnyal, de kit érdekel.
2/6 anonim válasza:
Előre megbeszélt volt, kapcsolatban voltam és nem volt semmi az azonos neműek között.
4/6 anonim válasza:
3 srác és hosszas szervezés eredménye
5/6 Bacardiboykvar válasza:
Én voltam többek között biszex hármas felállásban, két pasi egy nő. Előre meg volt beszélve, interneten keresztül ismerkedtünk meg. Köztünk pasik közt orális dolog volt, de főként a hölgyet kényeztettük. Én voltam a beugró harmadik, ők egy összejárós kapcsolatban voltak egymással. Óriási élmény volt mindhármónknak, sajnos ez a sztori egyszer volt csak, de a hölgy a mai napig a facebook ismerőseim közt van. Jó lenne most már fixre egy olyan nő nekem, akit érdekelnek az ilyen dolgok. 44 éves enyhén bi pasi
6/6 anonim válasza:
2f egy lány fellállásban voltam sajnos csak egyszer. Eszméletlen jó volt, a sráccal is foglalkoztam👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!