Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mit jelent, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent, ha azt almodtam hogy egy fiunak fogom a farkat?

Figyelt kérdés

Fiu vagyok en is es eddig csak lannyal volt dolgom.Kapcsolatot is csak lannyal tudnek elkepzelni.

Nem ertem miert almodok ilyesmit.

2020. ápr. 4. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van benned bi hajlam. Bennem is van...
2020. ápr. 4. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy aludtál. Ennél többet felelősséggel nem jelentenék ki.
2020. ápr. 4. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor felébredtél milyen érzés volt? Tetszett? Fel voltál izgulva?Nekem is van ilyen és úgy ébredek hogy áll! Olyan is volt hogy álmomban elélveztem. Minimum biszex hajlamra utal az ilyesmi szerintem.
2020. ápr. 13. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Biszex hajlam. Próbáld ki milyen megfogni, rájössz, hogy milyen jó is az😉
2020. ápr. 13. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, de semmi koze onmagaban a hajlamaidhoz. Nem ilyen egyszeru kikodolni a tudatalattit. Amiket osszealmodunk, annyira bonyolult.

En meg Vlagyimir Putyinnal el is elveztem almomban. No vagyok es undoritonak tartom.

Nehany alom profetikus, rejtett vagyak, mas tevemusor, olvasmany, es egymillio mozaik zagyva kevereke.

Nyugi.

2020. ápr. 24. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy egy fiúnak fogod a farkát fogni. bízz bennem, velem is mindig ez van.
2020. ápr. 24. 22:38
 7/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy álmodtál. Egy ilyen álom még nem jelent semmit, ha már a harmadik is megvan, akkor gondolkozz el!

Én pl. rendszeresen szoktam dildózni, ennek ellenére 1. még egy pasit sem néztem meg az utcán "úgy", 2. álmomban sosem volt erotikusan közöm férfihez.

Az álom jellemzően közvetett jelentéssel bír, még akkor is, ha nagyon hétköznapinak hat. Az, hogy egy férfi péniszét fogtad, jelentheti azt, hogy az ő férfiasságát irígyled, vagy azt, hogy úgy érzed, a férfiakat a nők a farkuknál fogva vezetik, azaz félsz a kihasználástól.

Az, ha felébredve erekciód van, megint nem mérvadó, mert az is szokott lenni.

Azt, hogy érdekelnek-e a férfiak, csak te tudod eldönteni bagyon őszintén nagadba nézve.

2020. dec. 23. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!