Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek arc, test, farok vagy mi a döntő?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy a melegeknek az arc, a biszex srácoknak (nekem is) a test és a farok a döntő.2020. ápr. 1. 20:01
13/18 anonim válasza:
Az összkép.
De ezek közül a sorrend az arc, farok, test.
De a külsőségek másodlagos számomra. Egy normális macis srác hamarabb megkap mint egy idióta sportos srác.
30/F
15/18 Gabipasika válasza:
Kölcsönös orálra keresnék csak. Vagy akár elég ha én szopok.
Alkat nagyjából mindegy, test nem olyan nagyon szőrös. Arcszőrzet és intim szőrzet nélkül. Ja és az ápoltság fontos.
Ennyi
38/F
16/18 anonim válasza:
Csak nekem vannak széles körű elvárásaim,vsz.ezért nem voltam még senkivel.
Hmm.
18/18 anonim válasza:
A személyiség. Ha az rendben van, akkor nyert ügy legalább egy közös recska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!