Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, ti mit tennétek a helyemben?
A legjobb barátom elmesélte valakinek, hogy bi vagyok. Ez a barátm volt az alibi programom mikor taliztam fiúval.
A lényeg, hogy a barátom barátnőjének a pasija is bi. (Emiatt mesélte el neki) Viszont nem volt még senkivel a srác. Mármint fiúval. Ezért rámírt a kiscsaj, hogy segítenék-e.
Azaz találkoznék-e a pasijával, mert nem akarja, hogy valami ismeretlennel legyen.
Bosszant, hogy a haverom pletykált. A srác teste és a farka jó mert megmutatta a csaj. A fejét nem láttam, mert fél a kissrác tudta nélkül kiadni. Bezzeg a többit nem félt. :D
Viszont pesti és nem akarok ezért utazni 2 órát oda és 2 vissza.
Ti segítenétek a helyemben? Lehet valamelyik Pesten élő alkalmi partneremhez kéne irányítani?
Döntsd el, hogy tetszik-e neked a pasi annyira hogy utazz vagy sem. Ha igen, akkor (lehetőleg a járvány végén) utazz, ha nem akkor meg ne. Ha "átirányítani" akarod akkor előtte kérdezd meg a lányt hogy mit szólna hozzá. Valószínűleg nem díjazná annyira ha egy ismeretlen csak úgy a semmiből felhívná/ráírna hogy "helló xy-tól kaptam az elérhetőséged a te pasid kellene felavatni?".
A legjobb barátod meg nem a legjobb barátod, ha a megkérdezésed nélkül pletyizik. Előtte téged illett volna megkérdeznie továbbadhatja-e az infót. A jövőben meggondolnám mit kötök az orrára és mit nem, megbízhatóságból levizsgázott.
Én élnék a lehetőséggel a helyedben, ha bejön a srác és passzolnak az elképzeléseitek.
Én kezdő vagyok szintén, örülnék egy kezdő pasinak. Szóval, ha gondolod nekem átpasszolhatod. Én az passzív oldalt próbálnám ki, szóval ha srác aktív lenne, küld hozzám.
30/F
Nálam is az utatzás ölimeg a dolgot.
Bár valahogy szerezz egy arc képet és ha nagyon cuki akkor mégis utaznék. Ha nem ok akkor segits neki faszit találni de ne fektess bele energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!