Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ki szereti öltözőkben, zuhanyzókban mutogatni a farkát?
Milyen zuhanyzók és öltözők?
Mivel most zárva vannak az uszodák,illetve rendezvények sincsenek,esélye sem lesz senkinek mutogatnia magát.
nem mutogatom magam szándékosan, de úgy állok, hogy mások jól láthassanak, ha akarnak. Álló pénisszel nem szoktam ott lenni
19 hetero f
Szeretek mesztelenkedi öltözőben, zuhanyzóban. Haverokkal is úgy dumálok ha éppen bejön valamelyik az edzőterem öltözőjébe. Ha zuhanyzás közben feláll, akkor inkább a fal felé fordulok, amíg le nem lankad. Álló farokkal azért nem sétálnék. De már láttam olyat is. :)
Más srácokat is szívesen megnézek közben, persze nem feltünően. :)
És te hogy vagy ezzel Danielguy?
akkor akiknek ez bejön, azok a legjobb uszodák (más jellegű helyet még nem láttam ilyen kialakítással), ahol közös az öltöző, és kabinok vannak csak a boxer vagy akármicserére, de úgy zömében egy nagy közös terem, viszont a tusoló külön női és férfi. és nem egy, nem két emberrel esett már meg, h kicsit megfeledkeznek magukról, és egy szál semmiben kisétálnak a tusolóból, és egy csomószor eltelik pár perc, mire leesik neki, h ez közös ölktöző :) szétröhögöm magam sokszor, na csajok persze nem bánják annyira ha éppen jó srácot látnak :D csajokkal érdekes h nem szokott ez előforudulni, én még nem láttam (jobban szégyenlősködnek már eleve, szal tuti nem felejtik el).
a legjobb az egészben pedig h lent a portás néni nagy monitoron nézi az öltözőbe tett kamerát, és persze ő is megcsodálja olykor a látványt :)
13
mert ha feláll, akkor hova mész?
azt hittem, az s ezavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!