Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti az uszodában meztelen szoktatok zuhanyozni?
Aki gatyában fürdik, az nem lesz tiszta.
Úszás előtt fürdőruha nélkül, tusfürdővel kell tusolni. Nem értem, mit kell ezen „szégyellni“. Megtudnak közben mások valami olyasmit, amit addig nem tudtak?
Szerintem az a szégyellnivaló, ha piszkot visz be valaki magán a medence vizébe, mert nem hajlandó alaposan letusolni.
Régebben mindig fürdőgatyeszben zuhiztam, mert szégyellős voltam. Persze nem volt rá semmi okom, és azt valahol tudtam is, hogy nincs "ott" semmi szégyellni való. A zuhanyzások alatt gyakran azon agyaltam, mi lenne, ha én is levenném, mint mások...
Aztán egy osztálytársam rábeszélt, hogy vegyük le a gatyeszt és próbáljuk ki a meztelen zuhanyozást. Egyáltalán nem is volt ciki. Rájöttem, hogy sokkal jobb és normálisabb pucéron. Azóta mindig meztelenül zuhanyozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!