Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnád, ha a legjobb barátnőd bevallaná, hogy évek óta szerelmes beléd és bármit megtenne, hogy lefeküdhessen veled?
A 4 és 5 kommentelő vagyok.
Hetero vagyok. Gyerekkori legjobb barátnőm, együtt nőttünk fel, mindent tudunk egymásról a mai napig is. A kapcsolatunk mindig is önzetlen volt, sosem vártunk egymástól semmit, csak egymás barátságát. Amikor szétmentem az egyik korábbi pasimmal, búfelejtő közös borozások alkalmával jutottunk addig, hogy ezt bevallotta. Nagyon szeretem őt, és nem éreztem akadályát, hogy a mi mély barátságunk testi-lelki barátsággá alakuljon. Szép lány, szép mindene, de vágyat nem a teste iránt érzek. A csókjára vágyom, az érintésére. Mind emellett van újra kapcsolatom pasival. A barátnőm megérti, hogy nekem ez kell, de továbbra is ő a legfontosabb ember az életemben, bármit megadok neki. Csókot, szexet, bármit.
De ehhez két ember kell, és feltétel nélküli elfogadás.
Na ilyen egy igaz barát, mint a 11-es. :)
Még jó, hogy pasik közt ez nem szokás.
Zavarba jönnék, és nem igazán tudnék mit kezdeni a helyzettel. Nem akarnám megbántani, de sajnos nem tudnám viszonozni az érzéseit, se a vonzalmát. Nem tudna semmit sem "ajánlani", ami miatt lefeküdnék vele- engem taszít a női test, és nem is igazán tudom elképzelni, hogy hogyan néz ki a "szex" két nő között, amikor nekem sem az ujjazás, sem a nyalás nem tartozik ebbe a kategóriába, én ezeket nem is élvezem különösebben, adni meg képtelen lennék.
Főleg, ha párkapcsolatban él bármelyikünk is. Viszont próbálnék megértően és kedvesen fordulni felé továbbra is, de nem tudom, a visszautasításom után megmaradhatna-e a barátságunk ugyanolyannak, mint volt előtte.
Bocs, hogy nem biszexként válaszoltam, de gondoltam, ha te vagy szerelmes a barátnődbe, és ő meg hozzám hasonló esetleg, akkor talán releváns lehet az én válaszom is.
Amint látod, le is lettem pontozva érte... 😂
Ment a zöld. Gyönyörű tud lenni egy ilyen barátság. Nekem pasiként volt benne részem. Sajnos, durván szomorú vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!