Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak nemsokára szülinapja lesz. Gondoltam meglepem egy 3-assal. Csinált már valaki ilyet? (23L)
Én benne lennék, de csak ha lány a harmadik fél
F
Tehát még nem csináltatok ilyet. Mégis hogyan jár a te agyad, hogy jó ötletnek tartasz egy ilyen meglepetést?
Ilyenről max akkor lehet szó, ha előre megbeszélitek és mindenki akarja. Egyébként így is - úgy is a kapcsolat végét jelentheti.
Azért előtte puhatold ki a párod mit szólna hozzá, ha mást nem csak tréfálkozz vele erről.
Ha "amatőr önkéntest" keresel akkor nagy fába vágod a fejszéd. Ha profit akkor könnyebb, vannak lányok akik nyújtanak ilyen szolgáltatást.
volt.
egy valamire figyelj a másik csaj csúnyább legyen nálad!
Csináltunk. Még egy lányt szerettünk volna bevenni, de nem volt jeletkező, hiába kerestünk.
3-iknak lányt találni nagyon nehéz.
Végül találtunk egy crossdresser passzív srácot.
Átjött, kisminkeltem, adtam neki rucit, aztán ketten kényesztettük a pasimat. Élvezte nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!