Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, titeket zavarna ha egy srác leszopna és már menne is?
Figyelt kérdés
Bi vagyok, még nem voltam sráccal, de mivel általában ilyenről fsntáziálok, miután elmegyek elegem van belőle és undorodom magamtól, így gondolom valóságban is ez lenne2020. márc. 6. 08:33
1/8 anonim válasza:
Engem inkább a kölcsönös izgatás vonz, de ha én kielégülök, már az is valami 😄
2/8 anonim válasza:
Az aktív kielégítése a legfontosabb. Őneki kell először kielégülnie.
3/8 anonim válasza:
Nekem simán jó lenne. Csak ne 1x. Hanem rendszersen:)
6/8 anonim válasza:
Szeretem ha a partnerem is el élvez.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az az igazi , ha szopás közben végig áll a f...a , netán elélvez g..ci nyelés közben.
8/8 anonim válasza:
Ezért kell az, hogy előbb a partnered juttasd örömhöz, aztán miközben te is felizgultál, megajándékozd a partnered az orgazmusoddal. Egy kölcsönös orál nekem tetszene ebben a sorrendben (én adnám utoljára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!