Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szopni szeretek biszex srácként, ez normális?
Voltam már sráccal mint aktív fél, nem volt rossz, de annyira nem "babonázott meg".
A passzív oldala a szexnek egyáltalán nem vonz, kifejezetten fájdalmasnak gondolom, ujjal próbáltam kíváncsiságból de szerintem én vagyok a világ legszűkebb embere ott lent :D
A szopatást sem élvezem annyira, lehet kevésbé érzékeny a makkom vagy nemis tudom.
A szopással viszont teljesen más a helyzet. Azt imádom csinálni!
Megy a mélytorok is és annyira felizgat, ha egy férfi méretes és bozontos férfiassága a számban van, hogy vigyáznom kell nehogy túl jól csináljam és hamarabb élvezzen el mint szeretném.
20-40 percig simán kényeztetem és imádom is csinálni.
Ez furcsa dolog?
Inkább a biszex fiúkkal tudtam ezt csinálni mert a melegek eztis, meg azt is akarták.
De én csak mélytorkozni szeretek :D
Lehet tök nagy baromság de ez van.
24/f
Nemtudom, hogy az első szarkazmusból írta a kommentet vagy sem, de szerintem teljesen normális.
Két ember kényezteti egymást és ennyi. 2020-ban ez miért lenne abnormális?
Csak mondom, hogy az ókori görög katonák is csináltak ilyeneket katonatársukkal.
Nincs ezzel semmi baj, ismered a határaid és ennyi. Van olyan meleg ismerősöm is, aki nem dug, csak szopat, mert az anális szex nem érdekli, nem vonzza.
Inkabb azzal van am baj, amikor elfojtasz magadban valamit, nem azzal, ha tisztában vagy, hogy mire vágysz és meg is éled.
Na nekem egy ilyen szexhaver kellene :D
Aki csak szopni szeret, de azt nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!