Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért vágyom arra hogy megfogj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom arra hogy megfogjam és kiverjem valakiét?

Figyelt kérdés

Eddig soha az életbe nem érdekelt ez, sőt, nagyon is undorodtam ettől az egész helyzettől, viszont csak is arra tudok gondolni hogy megfogjam és hogy kiverjem valakiét, ez mitől lehet?

23f

2020. márc. 3. 00:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg az érdekel, hogy miért vágysz rá? Vagy az, hogy kivel tehetnéd meg??
2020. márc. 3. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert biszex vagy, én se próbáltam még, de egy ideje vágyom már rá.
2020. márc. 3. 00:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen az érdekel, hiszen nem vagyok már tini, egész életembe undorodtam ettől, most pedig egyik napról a másikra elkezdett izgatni az hogy kiverhessem másnak.
2020. márc. 3. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy. Szerintem engedd szabadon a dolgot, aztán lesz, ami lesz.
2020. márc. 3. 02:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki! Tényleg nagyon jó érzés! Én is sokáig ódzkotam kicsit, de mikor megtörtént én nagyon élveztem.:)

22F

2020. márc. 3. 08:12
 6/10 ftf1983 ***** válasza:
100%
Az ember szexualitása tud változni. Próbáld ki, tedd meg és meglátod élőben is bejön-e ;)
2020. márc. 3. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Nekem is vannak ilyen gondolataim. 28f.
2020. márc. 3. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan vágyam van, hogy nekem verjék lassan és sokáig. Illetve hogy leszopjanak. Ha gondolod orál rész nélkül én benne lennék...
2020. márc. 3. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha arra vágysz, akkor hagyd és történjen meg. Meglátod nem bánod meg.
2020. márc. 6. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is vágytam rá, kipróbáltam és nagyon izgató! Nem bántam meg, bármikor megismételném!

Hiába fojtod el magadban, mindig ott lesz a vágy és ha nem éled ki szenvedni fogsz miatta.

2020. márc. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!