Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy álltok ahhoz, ha a lány akivel alakul (hat) nak a dolgok, vagy esetleg a barátnőtök biszexuális?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 21:08
1/10 anonim válasza:
Lány vagyok, de eddig nálam senkinek semmi problémája nem volt vele, egy éretlen kisfiún kívül, de jobban is jártam :D
2/10 anonim válasza:
Semmi gond ezzel.
Eltérő orientáció = több lehetőség. Szexelni jó, csak ésszel kell csinálni :)
3/10 anonim válasza:
Amíg nem csal meg, hát váljon egészségére :)
6/10 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatban vagyok 5 éve. Nagyon laza és nyitott az egész dolog szexuális háttere... Közben pedig úgy működünk ketten mint egy család aki összetart. Nagyon jól egyensúlyozunk és ez tetszik. 29F
7/10 Ttip válasza:
Nekem biszex barátnőm van. Kb Féléve vagyunk együtt.
8/10 anonim válasza:
Örülnék, ha a párom biszex lenne. De nem az, sőt a másság minden formáját, beleértve a biszexualitást is, elutasítja.
9/10 anonim válasza:
Lányok esetében ezt el szokták fogadni. Bezzeg a fordítottja! És még ti vagytok elnyomva.
10/10 anonim válasza:
En az vagyok,az eddigi pasiaimnak tetszett,foleg,ha harmas jott szoba.Amugy engem a forditottja sem zavar,sot,imadom,ha a pasi bisex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!