Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ennyire fontos nektek a méretetek, de tényleg?
Ferfiui buszkeseg, mint a nagy izmok.
Annak sincsen konkretan haszna, de ad egy ferfias megjelenest. Es azert egy nagyobb farok is ferfiasabb mint egy kisebb. Ezt azert szerintem kijelenthetjuk, meg ha a funkciojat tekintve elonye nincs. Mint ahogy a telt keblek is noiesebb hatast keltenek.
11:
Ez másodlagos kérdés.
Egy férfi legnagyobb trófeái azok a nők, akik nem engedték, hogy betegye nekik.
engem csak az érdekel hogy a sajátom nagy. ennyi. senki se örülne ha kicsi farka lenne
28f
Persze, hogy értelmetlen, de valamiben versenyeznünk kell, ez a génjeinkben van. Nem kell már vadászni, komoly dolgokat nem lehet megszerelni fúróval meg egy csavarhúzós, kalapácsos dobozzal. Gyakorlati haszna a mai világban a karriernek van, ami viszont nem férfias, hiszen nő is lehet ugyanolyan sikeres. Marad a péniszméregetés, az autóméregetés meg a telefonméregetés. Ha ezeken felül tud emelkedni egy férfi, akkor még úgy érezheti magát annak, hogy ki tudja nyitni a befőttesüveget, amit a barátnője ad neki, vagy előre engedi a nőket, vagy mondjuk tövig nyomja a gázt egy német autópályán. Ezek sem jelentenek semmit igazából.
Régen amúgy ennek a versengésnek a párválasztáson túl is volt értelme, hisz így derült ki, ki az, aki erős, ki az, aki tud tervezni és szervezni, ki az, aki gyorsan tud szaladni, a közösség túlélésének esélye pedig megnövekedett, ha mindenki azt csinálta, amiben jó.
Az 1 enek igaza van .Az indiánoknál is az lehetett a törzsfőnök,akinek a legnagyobb volt .
A férfiak ezzel tudnak kérkedni ősidők óta .
Nem olyan fontos, én nemrég mértem meg először, miután barátnőm dicsérte a méretem
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!