Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ti beleszeretnétek valakibe, akiröl késöbb kiderül hogy biszex, szakitanátok vele?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 08:31
11/14 anonim válasza:
A férfiak sem szakítanának egy nővel ha kiderülne róla hogy már volt lányokkal. Ha a nő homofób akkor valószínűleg szakítana (de ugyebár ez az ismerkedés során már korábban kiderülne), amúgy meg az érdekelné őket hogy maradjon hűséges, mindegy hogy ffi-val vagy nővel lép félre attól még megcsalás.
12/14 anonim válasza:
Nos, a páromról 4 és fél év kapcsolat után derült ki hogy smárolt férfival mikor nem voltunk együtt. De nem szakítottam vele, ameddig engem szeret és nem csal meg addig miért tenném?
Ja és nem dolgozik, nincs fizetése csak havonta kap 20.000 forintot. És mégis vele vagyok, durva, mi?
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, őszintén szólva nekem kiábrándító lenne egy ilyen információ a pasimról. De ezt mindenkinek magának kell éreznie. Ha nem ábrándul ki valaki emiatt, akkor ha hűséges az illető, akkor semmi gond.
14/14 anonim válasza:
No akkor magyarázzam el kedves lány társaimnak mi is az a biszex fiú hátha nem tudják. Az egy dolog hogy két férfi smárol. De vajom mi következik utána. A hímvesszőjüket a partnerük fekáliás ánuszába (seggjukába) dugják. Jó persze mosdás meg minden... De ráülsz-e más vécéjére. Ugye milyen gusztusos. És ugyanazzal a pénisszel az én kis puncikámba vaginámba rakja... Aztán mehetek nőgyógyászhoz... Mert elkaptam valami jóféle gombát, bacit, virust. Másodsorban jó kérdés szeretem e az anális, azaz bélbe való behatolást hímvesszővel. No lányok szeretitek a végbél után a répát nyalogatni és nuniba. Én nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!