Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék sokat sz-pni, de ez később változni fog?
Figyelt kérdés
Szóval alapba az izgat ha engem szopnak, de néha az is, hogy én de max 3-4 percet. Sajna ez tudjuk hogy kevés. Vagy van akinek elég? Eddig amúgy 1 sráccal voltam csak. Tehát nincs nagy tapasztalatom. Később lehet tetszik majd a hosszabb szopás is?2020. jan. 12. 11:13
2/7 anonim válasza:
Én kipróbálni szeretném egyszer, mert kiváncsi vagyok az ízére illatára, de amúgy a nők vonzanak. Viszont nem vágyok rá h nekem csinálják, csakis nőktől igénylem a szopit.
3/7 anonim válasza:
Én mind kettöt csinálom.Általában oda vissza.Először nagíon fiatalon.Azután sokáig senkit nem cumiztam le.Nem izlett
Maj újra.Vannak,gyors tüzelők,én is néha.Ha újra probálod,
lehet tovább is bírod és meg szereted.Keress számodra nagyon vonzó pasit.Próbáld ki a 69-et!
5/7 anonim válasza:
Majd ha szopásnál kellően kényeztetnek,alig várod a következőt .Ezt is tanulni kell,mint mindent .
6/7 anonim válasza:
Nálam ez partner függő is. Álltalaban én is szeretem ha olyan három négy perc után elmennek, de ez azért is van mert nekem a kesvencem amikor elélvez a partnerem.
Azonban volt már olyan, aki közben gyengéden iranyitott. Volt hogy csak simogattam vagy meg ilyenek. És úgy ment el a 20 perc hogy észre se vettem
7/7 ZsatarDabas1.8t válasza:
Én csak 2-szer voltam fiúval, de szerintem ez a 3-4 perc elegendő. Ha jónak érzed, izgatónak, kielégítőnek úgyis tovább fogod csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!