Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valaki találkozott innen már lánnyal?
Figyelt kérdés
Van ilyenre példa? Néha írok biszex kérdések alá, rám írnak lányok aztán eltűnnek, ha találkozóra terelődik a téma... Valakinek már jött össze innen kapcsolat, laza kaland vagy akár csak egy beszélgetés élőben?
26N
2020. jan. 7. 14:08
2/11 anonim válasza:
Még nem, pedig örültem volna. Detto, eltűnnek pedig csak sima találkozóról lett volna szó.
22N
3/11 anonim válasza:
#2 vagyok. Az lemaradt hogy én is bi.
4/11 anonim válasza:
Kaland is, kapcsolat is. Jelenleg is egy itt megismert lánnyal vagyok kapcsolatban.
25/L
5/11 anonim válasza:
Igen, volt! Több éves barátságok, amik tartanak máig ( 6éve )
Kapcsolat is
30n
6/11 anonim válasza:
Persze fiúkkal senki sem akar találkozni.
Szép kis bagázs.
7/11 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna,hogy ennyi meleg nő van itt.
10/11 anonim válasza:
# 9/9
mire célzol?
Miért kaptam negatívokat????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!