Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, veletek fordult mar elö hogy egy haverotok oda allt mögetek es tapizott mintha meg akarna dugni?
Igen sajnos volt ilyen,a srác már korábban is próbálkozott,de világosan megmondtam neki hogy fejezze be,hetero vagyok. Nem tudta felfogni,megint megpróbálta,akkor má nem csak a combomat tapizta,hanem rámarkolt a seggemre és farmeron át amennyire tudta bedugta két ujját.
Há messzire nem küldtem,de a legközelebbi asztalig azért elment,kapott egy marhanogy lendületből az arcaba,aztán "extra emlékeztetőkén" a gyomrába is.
Az a vicces,hogy még neki allt feljebb,hogy megis mit kepzelek magamról,hogy merészeltem hozzáérni(miután ő a seggemben akart turkálni:D)
Kár,pedig azt hittem jó fej srác,de azóta nem beszeltünk,ami nem is baj.
A sok sértődött meleg meg lepontoz mindenkit:D
Nekem semmi bajom a melegekkel,de ha én hetero vagyok és ezt tudja,mégis próbálkozik(többször is),akkor ne csodálkozzon ha kap egy gyomrost..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!